? HypnoseCentrum België |

Allergie

Maak je afspraak in Antwerpen, Gent of Aarschot

Allergie: kan hypnose mij helpen?

Een allergische reactie is een vorm van gedrag, je reageert negatief op iets van buitenaf. Je onderbewuste creëert lichamelijke reacties op stof, pollen, voeding, etc. Daarom werkt hypnosetherapie zo goed bij het verhelpen van een allergie. Via hypnose vragen we je onderbewuste om dat negatieve gedrag niet meer te vertonen. Je onderbewuste reguleert je immuunsysteem om chemicaliën in je lichaam vrij te maken wanneer je in contact komt met een bepaalde stof. Die allergische reactie is verankerd in je onderbewuste. Via hypnose kan op een makkelijke manier het onderbewuste worden aangesproken om niet meer dat allergische gedrag te vertonen of om dat allergische gedrag draaglijk te maken. Je immuunsysteem gedraagt zich weer normaal. Dat wil zeggen: geen dure medicijnen, geen ziekenhuisbezoeken, geen chemische stoffen in je lijf, maar wel de hulp van een hypnosetherapeut en de kracht van je eigen onderbewuste.

Helpt hypnose voor elke allergie?

Iedere allergie die zich later in je leven heeft gemanifesteerd, en dus niet is aangeboren, kan verholpen worden met behulp van hypnose. Schaaldieren, noten, kattenhaar, pollen, .. een korte powersessie is vaak voldoende om je van je allergie af te helpen.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Via een korte, krachtige sessie veranderen we de reactie van je lichaam op een bepaalde stof. We overtuigen je onderbewuste om een allergische reactie niet meer vertonen, of — indien deze stof écht niet goed voor je is — om de reactie comfortabel te maken. Bijvoorbeeld, in plaats van het opzwellen van de keel waardoor je naar het ziekenhuis moet, zal deze reactie volledig uitblijven of zal je keel een beetje kriebelen.

Hoeveel kost zo’n sessie?

In een à twee sessies helpen we je van je allergie af. Een sessie kost 125 euro. Tachtig percent van de allergie-lijders had aan één sessie voldoende om voorgoed van hun allergie verlost te zijn.

Maak een afspraak

Makkelijk en volledig online

Stel een vraag

We antwoorden zo snel mogelijk op al je vragen


Andere Behandelingen