THE BLACK ROOM

Heb jij iemand die je echt bewondert? Waar je enorm naar opkijkt? Iemand waarvan je denkt: wauw, dat is mijn rolmodel? Wat als ik je zou vertellen dat de kwaliteiten van deze persoon, die eigenschappen die jij als voorbeeld stelt, jouw kwaliteiten kunnen zijn?

Onze Black Room techniek is hierop gebaseerd. Black Room is een hypnosesessie die ervoor zorgt dat jij de eigenschappen en kwaliteiten van jouw rolmodel, wie dat ook is, kan overnemen. Black Room is een geweldige methode om het gedrag van een persoon die je bewondert of respecteert op een snelle, makkelijke manier over te nemen. Zo kan jij je die geweldige vaardigheden eigen maken. Deze positieve verandering kan al gemaakt worden binnen één sessie.

Wat je met Black Room kan bereiken:

  • Een bepaalde, sterke mindset;
  • Een vaardigheid;
  • Persoonlijke power;
  • Innerlijk vertrouwen;
  • Een gedrag;

Van een persoon die je bewondert of respecteert overnemen.

Bijvoorbeeld, je wil graag inspirerend spreken zoals Obama. Dan spreken we jouw onderbewustzijn aan om die geweldige presentatievaardigheid en overtuigingskracht te installeren. Wanneer je nog eens een presentatie moet geven, of een grote groep toespreekt, zal dat met meer zelfvertrouwen en doelgerichtheid gebeuren.

Bijvoorbeeld, je kijkt enorm op naar de manier waarop jouw moeder haar carrière en gezinsleven naadloos op mekaar laat aansluiten. Jij weet hoe dit eruit ziet en je weet hoe goed het zou voelen voor jou om er op dezelfde manier voor je kinderen te zijn, zonder je ambitie te verliezen. Dan installeren we dit gedrag zodat jij kan leven met deze geweldige kwaliteiten.

Bijvoorbeeld, dat ene meisje in je klas is altijd voorbereid, werkt haar opdrachten netjes af en kan ’s avonds met vrienden uit terwijl jij nog zit te zwoegen over een taak die morgen binnen moet. We spreken je onderbewustzijn aan om ervoor te zorgen dat je geen uitstelgedrag meer vertoont, dat je je beter concentreert in de les, zodat je voorloopt op de materie en dus meer vrije tijd hebt voor leuke dingen.

Het hoeft geen wereldbekende figuur te zijn, het mag gewoon iemand uit je omgeving zijn die je bewondert.

Dankzij Black Room kan je door het leven gaan met de beste kwaliteiten van degene waar jij naar opkijkt.

Twee voorbeelden uit de praktijk:

Een in het buitenland spelende Belgische topvoetballer leert tijdens een korte Black Room om een vrije trap te zetten met dezelfde mindset als Messi. Hij signaleerde ons een opmerkelijke beterschap in zijn vrije trappen sinds de sessie.

Een gitarist wou graag dezelfde podiumbeleving als de andere gitarist in zijn band. Een tijdje later stond hij weer in het HypnoseCentrum, dit keer met zijn zoon die ook muziek speelde en het resultaat bij zijn vader had gezien.