Eendaagse Training voor therapeuten en coaches

Efficiënt COMMUNICEREN met het ONDERBEWUSTZIJN van je cliënt/patiënt

Voor iedereen die met mensen werkt

  • Wil je een nieuwe aanpak ontdekken die je in staat stelt om sneller en efficiënter resultaten te behalen met je cliënten/patiënten, zonder de noodzaak van hypnose of trance?
  • Voel je je beperkt door je huidige methoden en zoek je naar effectievere manieren om met het onderbewustzijn van je cliënten te werken?

Leer hoe je direct kan communiceren met het onderbewustzijn en effectievere resultaten kan behalen in je praktijk. Zonder hypnose of trance.

In deze eendaagse training leer je direct te communiceren met het onderbewustzijn van je patiënt/cliënt zonder de persoon in hypnose of trance te brengen.

Ontdek hoe je sneller resultaten kan boeken met je cliënten door op de juiste manier te communiceren met het onderbewustzijn.

Het is een snelle, efficiënte en gerichte opleiding, geen fluff. We gaan geen tijd verspillen aan overbodige informatie, je zal alleen leren wat je echt nodig hebt om je cliënten te helpen.

Dus als je klaar bent om je cliënten echt te helpen, als je klaar bent om je vaardigheden te versterken en je effectiviteit te vergroten, dan is deze training voor therapeuten de perfecte keuze voor jou. 

Deze technieken zijn toepasbaar binnen je eigen vakgebied en vormen een extra hulpmiddel om je cliënten en patiënten op de juiste weg te zetten.

Introductie tot communicatie met het onderbewustzijn

Verschillende communicatietechnieken

Ideomotorische Response

The Swan Techniek

(zie lager)

Hoe spreek je met het onderbewustzijn.

Hoe stel je de juiste vragen

Hoe gebruik je dit met je cliënten/patiënten

...

Alles Wat Je Moet Weten:

Hier kan je alle informatie terugvinden.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@hypnosecentrum.be of tijdens de kantooruren op 016/573092.

Zondag 14 mei 2023

10u tot 17u

Docent: Rob De Groof

Taal: Nederlands

Catering: Koffie, thee, water, snacks & lunch inbegrepen

Locatie: HypnoseCentrum Aarschot

Deze training kost €347 (Incl. BTW)Je krijgt na de training toegang tot de online school waar je een replay van deze opleiding kan terugvinden. Zonder meerprijs kan je dus deze training herhalen en herbekijken zo vaak je wenst.

Bob Burns

The Swan

Een internationale succestechniek ontwikkeld door Bob Burns

Nadat je het eerste CONTACT hebt gemaakt, leer je hoe je daadwerkelijk kan communiceren met dit fascinerende deel van wie we werkelijk zijn…: het onderbewustzijn.

In deze training leer je de volledige procedure: hoe je kan openen en betrekken, hoe je je GEEN zorgen hoeft te maken over falen, maar in plaats daarvan betrokken raakt bij een spel. Een eenvoudig spel waarbij de cliënt/patiënt achterover kan leunen en ontspannen terwijl ze een heel speciaal deel van zichzelf ontmoeten.

Een absolute MUST in het arsenaal van elke therapeut!

Je trainer, Rob De Groof, is de enige officiële The Swan-trainer in België en heeft veel succes geboekt met deze techniek. Hij heeft mensen geholpen om in contact te komen met hun onderbewustzijn en het potentieel ervan te benutten voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bekend van:
Deze training wordt gegeven door
Rob De Groof, internationaal hypnosetrainer en zaakvoerder van Hypnosecentrum.be en van de European Hypnosis Academy.

Rob is de toonaangevende Belgische hypnosetrainer met internationale ervaring en wordt vaak uitgenodigd als spreker op hypnosecongressen.

Hij is de trotse winnaar van de "Trainer of the Year Award 2022" tijdens de Global Hypnotherapy Summit.

Maak kennis met Rob tijdens
het bekijken van dit TV Interview.
Ontwerp-zonder-titel-51-1.png

"Optimaliseer je opleiding met onbeperkte herhaling"

Met deze workshop voor therapeuten, krijg je niet alleen toegang tot krachtige technieken en protocollen, maar ook onbeperkt toegang tot de opnames van de training via onze online school. Herhaal de training zo vaak je wil, zonder extra kosten. Benut de volle potentie van communiceren met het onderbewustzijn, en versterk jouw vaardigheden voor een efficiëntere behandeling van cliënten”