fbpx

Module 3 van de Opleiding tot Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut

Advanced Hypnose

Vervolledig je Opleiding tot Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut

De cursus Advanced Hypnose (module 3) is een vervolg op de modules 1 en 2.

Aan bod komen o.a. inleiding in regressie, aspecten van het opstarten van een eigen praktijk en gaan we werken met échte cliënten.

In deze cursus wordt eveneens aandacht geschonken aan het aanleren van zelfhypnose, groepshypnose, hypnose op afstand (Skypenosis), anesthesiemanagement en leren we hoe je audiohypnose opnames kan maken en gaan we nader in op bijvoorbeeld een non-verbale inductie.

Doel

Het doel van deze cursus is om je voor te bereiden op het zelfstandig runnen van je eigen hypnosepraktijk. Na deze cursus beschik je over een breed scala aan geavanceerde technieken en praktische kennis, zodat je succesvol kunt zijn als professionele hypnotherapeut.

Daarnaast krijg je een introductie tot regressie en werken met kinderen en pijnbehandeling. 

Tijdens de cursus krijg je ook eens les van een andere docent, zodat je verschillende benaderingen en technieken kunt ervaren en begrijpen hoe de aanpak van therapeut tot therapeut kan verschillen.

Tijdens de laatste dag van deze training ga je werken met een echte cliënt. 

Driedaagse On Site Training
Rob De Groof

Shana Roomers
Masterclass
Nederlands
Certificaat
Replay Beschikbaar
Online School met veel extra's
Gratis Lunch

Mogelijkheden

Als HypnoseTherapeut beschik je over een uitgebreide gereedschapskist om hypnose bij volwassenen op een verantwoorde en ethische wijze toe te passen. Je leert ook hoe je je praktijk effectief kunt opbouwen en beheren.

Voor deelname aan deze cursus is algemene kennis van hypnose vereist. Je beschikt over voldoende kennis als je de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken hebt gevolgd. Als je elders een cursus hebt gevolgd, wordt de definitieve deelname beoordeeld door de docent.

Schrijf je vandaag nog in en vervolledig je opleiding tot internationaal gecertificeerd hypnotherapeut met deze essentiële advanced technieken!

Lesstof

Maak kennis met Rob De Groof

Rob De Groof staat bekend als één van Europa’s top hypnotiseurs en leidt het gerenommeerde HypnoseCentrum.be in België, samenwerkend met een team van hypnotherapeuten verspreid over diverse steden. Als oprichter en hoofddocent van de European Hypnosis Academy heeft hij honderden studenten de fijne kneepjes van directe hypnose bijgebracht, zowel in België als internationaal.

Zijn expertise wordt wereldwijd erkend, wat blijkt uit de vele uitnodigingen die hij krijgt voor prestigieuze hypnoseconferenties. In 2022 gaf hij de keynote op de HypnoSummit en werd hij bekroond als “Trainer of the Year” tijdens de Global Hypnotherapy Summit in de VS.

Toegewijd aan het voortzetten van het werk van zijn overleden mentor, Jeffrey Stephens, zet Rob zich in om diens technieken en visie levendig te houden. Bovendien is hij de erkende trainer voor Sheila Granger’s Virtual Gastric Band, Bob Burns’ The Swan en het Dave Elman Hypnosis Institute.

Praktische Informatie:

Extra's: