fbpx

Ontdek de Magie van Hypnose voor Kinderen

Hypno4Kids

Begin jouw reis naar het helpen van kinderen met hypnose.

Waarom Hypnose voor Kinderen?

Kinderen hebben een levendige verbeeldingskracht en een sterk inlevingsvermogen, waardoor ze bijzonder ontvankelijk zijn voor hypnose. Dit maakt hypnose niet alleen effectief, maar ook een prachtige manier om kinderen te helpen bij uiteenlopende uitdagingen.

Wat Leer Je in Deze Masterclass?

In deze uitgebreide masterclass leer je hoe je kinderen op een speelse en veilige manier in hypnose brengt. Je krijgt inzicht in:

  • Inductietechnieken: Ontdek welke methodes het beste werken voor verschillende leeftijden.
  • Voorgesprekken: Leer hoe je effectieve en leeftijdsgepaste gesprekken voert met zowel ouders als kinderen.
  • Therapeutische Werkvormen: Begrijp hoe je hypnose inzet bij problemen zoals ADHD, obesitas, nagelbijten, gedragsproblemen en examenvrees.
  • Praktische Tips: Krijg waardevolle tips voor het werken met kinderen, inclusief aandachtspunten en valkuilen.
Tweedaagse On Site Training
Shana Roomers
Masterclass
Nederlands
Certificaat
Replay Beschikbaar
Online School met veel extra's
Gratis Lunch

Nog geen datum gepland

Waarom Deze Masterclass Volgen?

  • Praktijkgericht: Na deze training kun je direct aan de slag met hypnose voor kinderen in je eigen praktijk.
  • Veilig en Leuk: Leer hoe je op een veilige en leuke manier therapeutische hypnose toepast bij kinderen.
  • Professionele Groeimogelijkheden: Verdiep je kennis en vaardigheden en breid je praktijk uit met een nieuw specialisme.

Voor Wie is Deze Cursus Geschikt?

Deze masterclass is perfect voor iedereen met een basisopleiding in hypnose die zich wil specialiseren in het werken met kinderen.

Lesstof

Maak kennis met Shana Roomers

Rob De Groof staat bekend als één van Europa’s top hypnotiseurs en leidt het gerenommeerde HypnoseCentrum.be in België, samenwerkend met een team van hypnotherapeuten verspreid over diverse steden. Als oprichter en hoofddocent van de European Hypnosis Academy heeft hij honderden studenten de fijne kneepjes van directe hypnose bijgebracht, zowel in België als internationaal.

Zijn expertise wordt wereldwijd erkend, wat blijkt uit de vele uitnodigingen die hij krijgt voor prestigieuze hypnoseconferenties. In 2022 gaf hij de keynote op de HypnoSummit en werd hij bekroond als “Trainer of the Year” tijdens de Global Hypnotherapy Summit in de VS.

Toegewijd aan het voortzetten van het werk van zijn overleden mentor, Jeffrey Stephens, zet Rob zich in om diens technieken en visie levendig te houden. Bovendien is hij de erkende trainer voor Sheila Granger’s Virtual Gastric Band, Bob Burns’ The Swan en het Dave Elman Hypnosis Institute.

Praktische Informatie:

Extra's: