fbpx

Module 2 van de Opleiding tot Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut

Het Jeffrey Stephens Protocol

Leer het Baanbrekende Jeffrey Stephens Protocol: Voor Snelle en Effectieve Resultaten

De cursus Jeffrey Stephens Protocol (Module 2) wordt verzorgd door Rob De Groof, een van de drie officiële trainers wereldwijd die persoonlijk door Jeffrey Stephens zijn opgeleid om zijn unieke hypnoseprotocol te onderwijzen.

Deze cursus bouwt voort op de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken en biedt je een krachtige, directe methode voor effectieve veranderingen. Het kan worden gevolgd als vervolg op Module 1, maar ook als een losstaande masterclass voor actieve hypnotherapeuten die een nieuw protocol willen leren.

Doel

Het doel van deze intensieve tweedaagse opleiding is om je te leren hoe je met behulp van het 10-stappenplan van wijlen Jeffrey Stephens (Whole Life Mastery Hypnosis) binnen 20 minuten verbluffende resultaten kunt bereiken.

Waar je voorheen meerdere langere sessies nodig had, kun je nu dezelfde resultaten in slechts één korte en krachtige sessie behalen. Deze methode stelt je in staat om op een efficiënte en effectieve manier te werken, waardoor je jouw cliënten sneller en beter kunt helpen.

Tweedaagse On Site Training
Rob De Groof
Masterclass
Nederlands
USA Certificaat
Certified Hypnotist Pin
Replay Beschikbaar
Online School met veel extra's
Gratis Lunch

Mogelijkheden

Stel je voor: twee kinderen willen hun 10-liter emmertje met water vullen. Terwijl het ene kind heen en weer rent met een kleiner emmertje, wacht het andere kind rustig af. Vervolgens loopt hij met zijn 10-liter emmer naar de zee en vult deze in één keer. Beide emmers zijn vol, maar het tweede kind heeft veel minder moeite hoeven doen.

Dit is hoe het Jeffrey Stephens Protocol werkt binnen jouw praktijk: snel en effectief. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Andere hypnose instituten leren je hoe je met de Ericsoniaanse methode in meerdere sessies resultaten behaalt. Bij Rob leer je hoe je dit in slechts één sessie doet. Dit is niet alleen efficiënter, maar ook prettiger voor je cliënt!

Voor deelname aan deze cursus is een algemene kennis van hypnose vereist. Als je de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken (Module 1) hebt gevolgd, beschik je over voldoende kennis. Heb je elders een basiscursus gevolgd, dan kun je ook deelnemen. Deze cursus kan daarnaast dienen als een waardevolle masterclass voor reeds actieve hypnotherapeuten die hun vaardigheden willen uitbreiden met een nieuw, effectief protocol.

Lesstof

Maak kennis met Rob De Groof

Rob De Groof staat bekend als één van Europa’s top hypnotiseurs en leidt het gerenommeerde HypnoseCentrum.be in België, samenwerkend met een team van hypnotherapeuten verspreid over diverse steden. Als oprichter en hoofddocent van de European Hypnosis Academy heeft hij honderden studenten de fijne kneepjes van directe hypnose bijgebracht, zowel in België als internationaal.

Zijn expertise wordt wereldwijd erkend, wat blijkt uit de vele uitnodigingen die hij krijgt voor prestigieuze hypnoseconferenties. In 2022 gaf hij de keynote op de HypnoSummit en werd hij bekroond als “Trainer of the Year” tijdens de Global Hypnotherapy Summit in de VS.

Toegewijd aan het voortzetten van het werk van zijn overleden mentor, Jeffrey Stephens, zet Rob zich in om diens technieken en visie levendig te houden. Bovendien is hij de erkende trainer voor Sheila Granger’s Virtual Gastric Band, Bob Burns’ The Swan en het Dave Elman Hypnosis Institute.

Praktische Informatie:

Extra's: