fbpx

Een hybride cursus die zelfstudie combineert met interactieve live sessies.

NLP voor hypnotherapeuten

Live & Online

Ontdek hoe je jouw hypnotherapie-praktijk naar een hoger niveau kunt tillen met de kracht van NLP-technieken

NLP biedt hypnotherapeuten specifieke en direct toepasbare tools om cliënten op een nog effectievere manier te helpen.

De training geeft je de mogelijkheid je vaardigheden in hypnotherapie te versterken, je effectiviteit te vergroten en een breder scala aan cliënten te helpen. 

Maar waarom zou je kiezen voor deze training boven andere (langere) NLP-opleidingen? Omdat deze training specifiek gericht is op de tools die hypnotherapeuten echt nodig hebben om hun cliënten te helpen. 

Het is een snelle, efficiënte en gerichte opleiding, geen fluff. We gaan geen tijd verspillen aan overbodige informatie, je zult alleen leren wat je echt nodig hebt om je cliënten te helpen.

Dus als je klaar bent om je cliënten echt te helpen, als je klaar bent om je vaardigheden te versterken en je effectiviteit te vergroten, dan is deze NLP-training voor hypnotherapeuten de perfecte keuze voor jou. 

Meld je nu aan en ontdek hoe NLP jouw hypnotherapie kan versterken en je sneller en efficiënter resultaten kan behalen voor je cliënten.

Hybride Training
Rob De Groof
Masterclass
Nederlands
Digitaal Certificaat
Replay Beschikbaar
Ontdek de beste NLP-technieken specifiek voor hypnotherapeuten
Flexibele Leerervaring, leer op je eigen tempo
Interactief Live Online Lesmoment

Wat is een hybride training?

Een hybride cursus combineert zelfstandige online studie met interactieve live lessen. Na inschrijving krijgen cursisten direct toegang tot het online lesmateriaal voor zelfstudie. Vervolgens volgen live online sessies, waarin vragen over het materiaal worden beantwoord en geoefend wordt in ‘breakout rooms’.

 Deze aanpak biedt de flexibiliteit van zelfstudie gecombineerd met de ondersteuning en interactie van traditioneel klassikaal onderwijs.

Wat ga je leren:

introductie in NLP

Het gebruik van submodaliteiten

Fast Phobia Cure

The Swish Techniek

Six Step Reframe

Werken met ankers

Circle of excellence

Werken met tijdlijnen

...

Praktische Informatie:

Extra's: