fbpx

De Enige Officiële Simpson Protocol Training
in België

Simpson Protocol

Leer werken met het hoger bewustzijn

Wat is het Simpson Protocol?

Het Simpson protocol is een hypnose methodiek om ieder probleem op te lossen zonder het gebruik van verschillende scripts. Het maakt dus niet uit wat het probleem is. Alle problemen van gans de wereld hebben een oorzaak (soms meervoud). Los de oorzaak op en het symptoom verdwijnt vanzelf. Het is een holistische vorm van hypnose. De klant staat centraal. Als hypnotiseur ga je als begeleider van het proces uit de weg om het systeem van de klant zelf het vereiste werk te laten doen. Meestal hebben we 1 à 2 sessies nodig om één enkelvoudig probleem op te lossen. Het is wereldwijd dé referentie qua spirituele hypnose.

Waarom zou je de SP training volgen?

Het is de meest efficiënte en elegante manier van hypnose die er bestaat. Stap per stap worden alle oorzaken in kaart gebracht en opgelost. De cliënt weet ten alle tijde waar het over gaat en kan volgen hoe de emoties en andere triggers losgelaten worden via het Hoger Bewustzijn. Er is een reden waarom SP, jaar in jaar uit, wereldwijd gebruikt wordt. Therapeuten gaan echt geen methode blijven inzetten als het niet werkt.

Voor wie is de SP training bestemd?

Iedereen die een basis kennis heeft van hypnose en houdt van een holistische aanpak. Het is geen basis hoe-leer-ik iemand-hypnotiseren training. Dit is werkelijk topmateriaal. Twijfel je of je het maximum uit de training kunt halen, neem dan persoonlijk met Christophe contact op : info@eenbeterplan.be 

 

Vroeger was het Simpson Protocol een opleiding waarbij je als hypno-coach, andere mensen ging begeleiden. Tegenwoordig is het ook een bijzondere vorm van zelfontwikkeling omdat je zoveel oefent met eigen issues. Dus nu kunnen we ook stellen dat de Simpson Protocol training ook een persoonlijk ontwikkelingstraject is, waarbij je uiteraard ook andere mensen zichzelf kan laten verder helpen.

2x Tweedaagse On Site Training
Christophe Dierckx
Masterclass
Nederlands
SP Certificaat
Blijvende Support
Gratis Lunch

Hoe werkt het Simpson Protocol?

Er wordt gebruik gemaakt van een diepe vorm van trance (Esdaile staat of anders diep somnambulisme). Via IMS (ideomotorische signalen oftewel ja/nee feedback)wordt er een verbinding gemaakt met een wijsheid (Hoger Bewustzijn). Vanaf dat moment wordt alle communicatie naar het Hoger Bewustzijn gericht, die via de IMS antwoordt op gesloten vragen. 

Op deze manier worden de oorzaken van een probleem achterhaald en opgelost via het systeem van de cliënt. Als hypnotiseur is het dus even 180 graden omdenken en geen (in)directe suggesties meer geven, om het proces te laten gebeuren. Vooraleer er aan een probleem gewerkt wordt, start men eerst met een algemene basis van innerlijk kind werk en gaan we communiceren op zielsniveau. Zo wordt er een rode loper uitgerold om het probleem efficiënter aan te pakken. Op het einde van de sessie verankeren we de trance via ankerwoorden, zodat we bij een eventuele 2e sessie geen inductie meer hoeven te gebruiken. Dat scheelt weer tijd EN onze cliënt kan thuis de zelfhypnose inzetten. 

Het Simpson Protocol wordt wereldwijd erkent als dé referentie naar holistische hypnose omdat ALLE mogelijke oorzaken worden opgelost die een probleem heeft. We zouden bijvoorbeeld kunnen denken aan mentale issues, zoals beperkende overtuigingen. Maar ook onverwerkte emoties komen aan bod. Soms kan het zijn dat er een fysieke oorzaak aan de bron van een probleem ligt. Misschien is er ook een energetische component die geheeld dient te worden? Misschien is het zelfs een combinatie op mentaal-, emotioneel-, lichamelijk- en spiritueel niveau. In ieder geval moet het probleem holistisch worden geheeld. 

Het leuke is tegenwoordig bij het Simpson Protocol, dat het de kans geeft aan practitioners om een combinatie te maken met andere gevolgde opleidingen of methodieken. Vanaf het moment dat jij een feedback loop hebt bij jouw client, kan je werkelijk alle vragen stellen en problemen laten oplossen. En zo hoort het ook. 

Zo blijf jij gelukkig in jouw praktijk en kan jij een eigen mengelmoes maken van zaken die volgens jouw werken en het beste bij jouw klanten passen. Een echte win-win.

Uit hoeveel dagen bestaat een training?

De volledige training bestaat uit 4 lesdagen, met wekelijkse online opvolging van Christophe nadat de training is afgelopen.  Vragen komen vaak naar voor nadat de training is afgerond.  Alle cursisten krijgen ook een levenslange update van de cursus en een online leerplatform/community.

Tijdens de eerste 2 dagen leer je de basis van het Simpson Protocol zodat je perfect aan de slag kan.  Bij de 2 laatste dagen leer je extra verdiepingen om SP toe te passen met bijvoorbeeld chakra’s, surrogaat, dieren, gezondheid, werken met stamcellen, entiteiten en zoveel meer.  Kortom een complete training.

Wie is Christophe:

1714640856846

Christophe Dierckx is de ontwikkelaar van de holistische hypnose opleiding “Flow of Life”. Daarnaast is hij internationaal trainer van het Simpson Protocol. Hij is eigenaar van Een Beter Plan waarbij hij al jaren mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. Een brug maken tussen spiritualiteit en hypnose staat hoog op de agenda. Als mede-oprichter en huidig penningmeester van de Belgische vereniging voor hypnose VZW tracht hij mee aan de kar te trekken voor een beter (wettelijk)kader en imago van de hypnosewereld.

Praktische Informatie:

Extra's: