fbpx

Ontdek

De Sleutel tot Succesvol Ondernemerschap

Start je eigen praktijk of onderneming
met het juiste fundament.

Ontdek de Sleutel tot Succesvol Ondernemerschap

Wil je een sterke start maken met je eigen praktijk of onderneming? Onze dagvullende opleiding, gegeven door ervaren ondernemer en hypnotherapeut Gunther Vanderplanken, biedt een diepgaand en praktisch traject voor aanstormende ondernemers.

Wat Je Leert:

Waarom Deelnemen ?

Bekijk Gunther's uitleg over het cursusprogramma:

Over jullie lesgever: Gunther Vanderplanken

Gunther Vanderplanken staat aan het roer van Toleranté, een praktijk die zich niet alleen onderscheidt door haar veelzijdige dienstverlening maar ook door de unieke combinatie van psychologie en bedrijfskundige expertise. Met een stevige basis als bachelor in de psychologie, heeft Gunther zich verder ontwikkeld als rouw- en verliesconsulent, mental coach, en hypnotherapeut. Zijn rijke ervaring van meer dan twee decennia in de sociale secctor, met name in maatwerkbedrijven, en zijn rol als Business Process Manager hebben hem diepgaand inzicht gegeven in de complexiteit van menselijke processen binnen organisatorische structuren.

In September 2022 lanceerde Gunther Toleranté, geïnspireerd door een periode van persoonlijke heroverwegingen en de fundamentele wens om anderen te helpen. Toleranté weerspiegelt zijn ambitie om individuen en bedrijven te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. Dit doet hij door zijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding te combineren met bedrijfsstrategieën, gericht op ht optimaliseren van processen en het begeleiden van junior leidinggevenden.

 

Als oprichter van Toleranté en met een achtergrond die zowel de psychologische als de bedrijfsmatige wereld bestrijkt, biedt Gunther een uniek perspectief op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Zijn toewijding aan voortdurende groei, zowel van zichzelf als van degenen die hij begeleidt, maakt hem tot een gewaardeerde partner voor velen die op zoek zijn naar zinvolle verandering en succes, zowel in hun persoonlijke leven als in hun carrière.

Meer info : https://www.tolerante.be/

Praktische Informatie: