fbpx

Ontdek de techniek die elke hypnotherapeut in zijn toolbox MOET hebben...

The Swan + IMR's

Verhoog je Efficiëntie en Slaagkans als Hypnotiseur met deze Unieke Hypnose Masterclass

 

Leer écht te communiceren met het onderbewustzijn en verbeter je hypnosetechnieken. In deze exclusieve ééndaagse Hypnose Masterclass, gegeven door internationaal hypnosetrainer Rob De Groof, ontdek je hoe je op een makkelijke, snelle en vooral zekere manier direct kunt communiceren met het onderbewustzijn via ideomotorische signalen.

Je leert de nieuwste, eenvoudige en snelle techniek die elke cliënt zal verbazen voordat ze in hypnose gaan, wat elke sessie tot een gegarandeerd succes maakt! Dit is een onmisbare techniek voor elke hypnotiseur en hypnotherapeut.

IMR, of Ideo Motor Response (ideomotorische reactie), verwijst naar motorische reacties vanuit het onderbewustzijn. In deze masterclass leer je niet alleen de basis van IMR, maar ga je een stap verder dan elke andere ideomotorische techniek ooit gebruikt.

Deze unieke dag biedt hands-on training die je overtuigt van de wonderbaarlijk simpele en doeltreffende aard van deze methode, zowel formeel als informeel.

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over:

  • Of de cliënt wel in hypnose is.
  • Of de cliënt weet dat hij/zij in hypnose is.
  • Of de cliënt in hypnose kan gaan.
  • Of de cliënt bang is om in hypnose te gaan.
  • Of de cliënt suggesties accepteert.
  • Of een analytische controlfreak-cliënt dit ook kan.

In plaats daarvan kun je genieten van een prachtig proces zonder te falen! 100% hypnose, 100% succes.

Mis deze kans niet om je hypnosevaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Eéndaagse On Site Training
Rob De Groof
Masterclass
Nederlands
Certificaat getekend door Bob Burns
Replay Beschikbaar
Online School met veel extra's
Gratis Lunch

Ontdek de Essentie van Hypnose met deze Exclusieve Masterclass

Deze masterclass, speciaal ontwikkeld voor hypnotiseurs en mentale therapeuten, onthult wat elke professionele therapeut moet weten: hypnose is geen fysieke ontspanning of visualisatie! Hypnose draait om de acceptatie van gegeven suggesties door het onderbewustzijn. Het is eenvoudig om contact te maken met iemands onderbewustzijn en indrukwekkende, snelle therapeutische resultaten te bereiken.

Al jarenlang zijn ideomotorische reacties en signalen cruciaal in verschillende therapievormen zoals hypnose, hypnotherapie, gedragstherapie en psychologie. Maar hoe weten we zeker dat we echt communiceren met het onderbewustzijn? Dit deel van het zelf kan immers directe resultaten opleveren!

In deze masterclass leer je hoe je contact maakt en daadwerkelijk communiceert met dit fascinerende gedeelte van een persoon. Je ontdekt hoe je een sessie opent, begint en zonder zorgen kunt uitvoeren, waarbij je falen uitsluit en een prachtig proces creëert.

Dit eenvoudige, speelse proces laat de persoon in trance ontspannen, terwijl zij kennismaken met een heel speciaal deel van zichzelf en veranderingen op natuurlijke wijze plaatsvinden.

Mis deze kans niet om je therapeutische vaardigheden te verfijnen en indrukwekkende resultaten te bereiken met ideomotorische technieken!

De Toekomst van Hypnose: Ontdek Revolutionaire Technieken

Hypnosetechnieken blijven zich ontwikkelen!

In de afgelopen 100 jaar zijn er talloze nieuwe, snelle en effectieve methodieken geïntroduceerd om resultaten te bereiken. Recent is er een revolutionaire techniek bijgekomen die directe, indrukwekkende resultaten biedt op een fijne en zelfs leuke manier.

Deze methode staat in de therapeutische wereld bekend als “the gateway to the flock” en is een enorme aanwinst voor hypnotherapeuten.

Rob De Groof is de enige officiële en erkende opleider van dit systeem in België.

Deze techniek is onmisbaar voor elke hypnotherapeut en de effectiviteit zal duidelijk worden zodra je deze hebt geleerd en ervaren.

Succes gegarandeerd!

Lesstof

Maak kennis met Rob De Groof

Rob De Groof staat bekend als één van Europa’s top hypnotiseurs en leidt het gerenommeerde HypnoseCentrum.be in België, samenwerkend met een team van hypnotherapeuten verspreid over diverse steden. Als oprichter en hoofddocent van de European Hypnosis Academy heeft hij honderden studenten de fijne kneepjes van directe hypnose bijgebracht, zowel in België als internationaal.

Zijn expertise wordt wereldwijd erkend, wat blijkt uit de vele uitnodigingen die hij krijgt voor prestigieuze hypnoseconferenties. In 2022 gaf hij de keynote op de HypnoSummit en werd hij bekroond als “Trainer of the Year” tijdens de Global Hypnotherapy Summit in de VS.

Toegewijd aan het voortzetten van het werk van zijn overleden mentor, Jeffrey Stephens, zet Rob zich in om diens technieken en visie levendig te houden. Bovendien is hij de erkende trainer voor Sheila Granger’s Virtual Gastric Band, Bob Burns’ The Swan en het Dave Elman Hypnosis Institute.

Praktische Informatie:

Extra's: