Hypnose & HypnoseTherapie

Alles wat je wil weten...

Wist je dat echte hypnose...

  • je leven snel en blijven kan veranderen
  • een slaagkans van bijna 100% heeft
  • bijna 100 keer sneller werkt dan psycho- en gedragstherapie
  • in België vrijwel nergens uitgevoerd wordt door hypnotherapeuten
  • uit korte, krachtige sessies bestaat
  • een fantastische en heerlijke ervaring is
  • je van vrijwel elk probleem kan verlossen
  • ervoor zorgt dat je lekker niets hoeft te doen om echte hypnose te ervaren
  • Dat wij daarom eigenlijk geen hypnotherapie, maar echte hypnose doenMaar wat is echte hypnose dan?

Echte hypnose is een heel sterke tool die je van jezelf al hebt: de innerlijke kracht om dingen te bereiken die je werkelijk nooit voor mogelijk hield. Zeg maar "uw beste ik". Echte hypnose is dus geen langdurende ontspannings-therapie, waarbij je misschien wel in een staat van trance en/of hypnose zou kunnen gaan. Nee, èchte hypnose gaat direct naar de oplossing die je zoekt, om het zo snel en effectief mogelijk blijvend op te lossen, wat het ook is! Het is volgens onze cliënten een werkelijk uniek mooie ervaring.


Het gerenommeerde magazine "Psychotherapy", Vol.7/1, na een diepgaand 3-jarig onderzoek, na aanvulling WLM®:

  Percentage Herstel Aantal Sessies Totaal
 Echte Hypnose        95% 1 < 1 uur
Hypnotherapie 93% 6 6 weken
Gedragstherapie 72% 22 6 maanden
Psychotherapie 38% 600 11+ jaarVerandering in 1 sessie ?

Dit is meestal het geval ja! De kracht van hypnose is ondergewaardeerd omdat de kracht van het onderbewustzijn ondergewaardeerd is. Mensen die echte hypnose hebben ervaren begrijpen dit.

Even voor de duidelijkheid: wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeuten of hypnotherapeuten. Wij zijn hypnotiseurs. Wij dragen uw onderbewustzijn op om, namens u, blijvend dàt te gaan doen wat uw bewustzijn (verstand) wilt.

That's it. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan: u heeft het sterkste gereedschap ter wereld immers al aan boord! We weten gewoon niet HOE dit optimaal te gebruiken. Hypnose verandert dit direct.

"Werkt dit dan ook altijd?" is een veelgestelde vraag. En terecht. Onderzoeken hebben uitgewezen dat onze methodiek bij een juiste motivatie, medewerking en overtuiging perfecte resultaten biedt, wèlk issue dat het ook betreft (zie lijst onder).

Zoals eerder vermeld: we kunnen meer dan we zelf denken. Wij beleven dit dagelijks en hebben er al duizenden mensen mee mogen helpen! Omdat iedereen anders is, hebben wij uiteraard oog voor nazorg.