Blijvend stoppen met roken door hypnose zonder ontwenning


Eindelijk!     Stoppen zonder ontwenningsverschijnselen!     Echte hypnose is de oplossing.

Ja, ik wil eindelijk een Niet-Roker zijn en blijven: Ik maak een HypnoStop™ afspraak.
" EINDELIJK en UNIEK in België:
Blijvend een Niet-Roker zijn, zonder enige last
Geen slecht humeur, geen gewichtstoename... DIRECT! "

HypnoStop™ ?

Stoppen met roken is geen makkelijke klus. Je hebt last van ontwenningsverschijnselen, een slecht humeur, of gewichtstoename. Daarbij bestaan er wel honderd behandelingen: van medicatie tot nicotinepleisters tot acupunctuur tot laserbehandeling. Die behandelingen zijn vaak duur en ineffectief. Hypnotherapie is anders, omdat het van jou geen ex-roker maakt, maar een niet-roker. Daardoor is hypnotherapie de beste manier om van rookverslaving af te raken.

Hoe werkt HypnoStop™ en wat kan je verwachten?

HypnoStop™ is een hypnosessie die jou helpt om blijvend te stoppen met roken. Stoppen met roken is lastig, omdat de gewoonte diep in je onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen, en helpen pleisters of kauwgom weinig. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Zo staan je bewustzijn en je onderbewustzijn op dezelfde lijn: je hebt geen vervelende bijwerkingen, want je bent helemaal geen roker meer. En dat blijft ook zo. Hypnose is wereldwijd gebruikt en is een voorkeursmethode om te stoppen met roken (Riegel, 2003). Wij helpen je om van roker naar niet-roker te gaan in slechts één hypnosesessie. Die vervelende verslaving is dan verleden tijd.

Basic of Pro ?

Wij gaan er steeds van uit dat 1 sessie voldoende is en meestal is dat ook zo. Wil je jezelf een back up cadeau doen dan boek je de Pro, herval je dan ooit dan kom je gewoon terug voor een 2de sessie.

Wetenschappelijk onderzoek

Barnes J., Dong C.Y., McRobbie H. Walker N., Mehta M., Stead L.F. (2010) Hypnotherapy for smoking cessation. Cochrane Database of Systematic Reviews, 10. DOI: 10.1002/14651858.CD001008.pub2

Björn Riegel (2013) Hypnosis For Smoking Cessation: Group and Individual Treatment—A Free Choice Study , International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis, 61:2, 146-161, DOI: 10.1080/00207144.2013.753824
Testimonials
 • Rudy

  Ik probeerde reeds alles, en dan dit... 1 korte sessie en ik heb nooit meer gerookt. Bedankt.

 • Mieke

  Af en toe denk ik nog wel eens aan een sigaret, maar die gedachte is onmiddellijk weg

 • Myriam

  Mijn vriend rookt nog steeds... maar dat doet mij niks...

 • Paul

  Eigenlijk geloofde ik er niet echt in... maar toch: het werkt

 • Sonja

  Eindelijk verlost van die verschrikkelijke gewoonte... bedankt voor de fantastische hulp

 • Marcel

  Mijn familie is ongelooflijk verbaasd dat ik eindelijk een niet-roker ben