? HypnoseCentrum België | Vermageren en afvallen met echte hypnose en hypnotherapie
Eindelijk direct afvallen en dat zonder moeite!

Ja, ik wil eindelijk eens op mijn streefgewicht komen én blijven: Ik maak een HypnoSlim™ afspraak.
" EINDELIJK en UNIEK in België:
Blijvend op uw streefgewicht zonder er ook maar IETS voor te doen!
Geen diëten, geen hulpmiddelen, geen moeite!
U mag zelfs alles eten en blijven doen!
DIRECT!

Zo werkt het:


Normaal gesproken vecht u constant op bewust niveau om op uw gewenste gewicht te komen. Uiteraard om de meest uiteenlopende redenen, maar meestal de gezondheid en om er goed uit te zien. Om af te vallen zijn er vele (en dure) mogelijkheden. Van pillen tot shakes, van gewichten tot sportschool, van aerobics tot zumba, afslankstudio's, diëten ... en ga zo maar door. En dit werkt ook vaak! Maar er is een probleem: zodra je hiermee stopt, zal het oude gewicht ook vanzelf weer terugkomen.

Maar niet meer:


HypnoSlim™ is een unieke en uiterst effectieve sessie, nieuw in België . Dit is niet zomaar weer zo'n afslank-programma wat uiteindelijk weer geen resultaten biedt. Nee, zeker niet. Al is de techniek al enige tijd uitgevonden (in de USA), is het zwaar onderdrukt en daarmee vrijwel onbekend gebleven. Immers blijvend afvallen is niet meer interessant voor de afslank-industrie, niet?

Onze ervaringen, na het overnemen van deze fantastische techniek uit de USA zijn overweldigend. Het enige wat wij willen weten is uw huidige gewicht en uw doel (streef-) gewicht. Dat is alles. Vervolgens gaan we samen aan het werk, gaat u snel in een hypnose en staat uw onderbewustzijn open voor veranderingen.

Uw onderbewustzijn wordt nu overtuigd van het feit dat het nieuwe doel (streef-) gewicht nu altijd automatisch en helemaal vanzelf gerealiseerd moet worden. Zo snel, effectief en veilig mogelijk. U hoeft er dus helemaal niets voor te doen: al eet u overmatig tussendoor, een vreetbui, een terugslag, wat-dan-ook: uw onderbewustzijn blijft u ten alle tijden vanzelf naar uw streefgewicht toe brengen.

Dat is mooi, niet?

Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel. U woont in Antwerpen en u geeft Brussel als bestemming in. Wanneer u nu met de auto naar Gent gaat rijden (in plaats van Brussel dus), maakt dit voor het navigatiesysteem niets uit: waar u ook heen rijdt, het systeem blijft u naar Brussel navigeren, ongeacht waar u bent! Zo ook met HypnoSlim™: U blijft automatisch naar uw doelgewicht gaan, wàt er ook tussendoor gebeurt.

U zult gewoon vanzelf b.v. wat minder trek kunnen hebben, een ander eetpatroon ontwikkelen, uw niveau van activiteiten aanpassen, wat dan ook: dit zal voor iedereen iets anders zijn, maar het doel blijft hetzelfde: altijd richting uw streefgewicht op een fijne, veilige en snelle manier zonder er moeite voor te doen!
Testimonials
 • Elke

  Opeens ging ik heel andere dingen eten... en verloor ik kilo's

 • Peter

  Na een maand was ik al 5 kg kwijt... dit had ik niet verwacht

 • Saskia

  In het begin gebeurde er niet veel... maar plots merkte ik de veranderingen...

 • Erik

  Ik moest mij niks ontzeggen en toch ging ik geleidelijk naar mijn streefgewicht.

 • Ann

  Niemand geloofde het... maar ik heb het ervaren...raar...

 • Roos

  Elke dieet heb ik wel geprobeerd en toen vertelde een collega mij over dit...gelukkig