? HypnoseCentrum België | Kenniscentrum voor echte hypnose en hypnotherapie

Shana Roomers IHR

Hypnosetherapeut
HypnoseCentrum België


Internationaal Register Hypnotherapeut
Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
Certified Direct Hypnotist
Certified Children Hypnotist
Life Coach
Proud member of the International Order of Master Hypnotists


Shana wist al snel dat ze in de zorgsector terecht wou. De menselijke geest en werking interesseren haar al van kleins af aan. Aangezien hypnose op een snelle en efficiënte manier resultaten geeft, wist ze dat dit het pad was dat ze wou volgen. Om die reden besloot ze haar opleiding te volgen tot hypnosetherapeut. Door haar empathisch vermogen en psychologische inzichten heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken met emoties, trauma’s en gedragspatronen. Haar persoonlijke inbreng leidde tot de ontwikkeling van uiterst effectieve methodes.

Ook de wereld van het kind sprak Shana ontzettend aan. Door haar inlevingsvermogen en verbeeldingswereld kan ze zich perfect inleven in de beleving van een kind. Omwille van die reden is Shana de hypnosetherapeut bij uitstek in het behandelen van kinderen met gedrags- en leerproblemen. Bovendien behaalde Shana haar pedagogisch diploma om zo nog meer inzichten te krijgen in de wereld van het kind. Als life coach kan ze zowel kind als ouder op een bewust niveau coachen zodat elk aspect kan worden aangepakt.

Haar directe manier van werken, zorgt voor een snelle en efficiënte aanpak. Zit je met iets? Laat het niet hangen, pak het aan!

Specialisaties :
Emoties, traumaverwerking, kinderhypnose, gedragspatronen (tics, roken, hypnoslim,..) , depressie, zelfvertrouwen en stress.

Buiten Hypnose geeft ze zelf ook de opleiding tot Hypnosecoach module 3 en de masterclass Hypno4kids. Verder is ze ook tewerkgesteld als Life Coach. Hierdoor kan ze extra steun bieden op bewust niveau.

Maak een afspraak bij Shana