fbpx

80% van de actieve hypnotherapeuten in Vlaanderen koos voor deze opleiding

Internationaal
Gecertificeerd
Hypnotherapeut
worden.

Een professionele opleiding met een goed evenwicht tussen theorie en praktische toepassing.

7-daagse
Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut

Maandag 9 tem 15 december 2024

Gebruik de natuurlijke kracht van je geest, leer een nieuw beroep waarmee je anderen kan helpen hun doelen te bereiken en bouw aan een nieuwe carrière door te werken met de kracht van hypnose.

Stel je voor… een Internationaal Gecertificeerd Hypnotherapeut worden… en in staat zijn om mensen te helpen hun doelen te bereiken of om hun issues achter zich te laten. 

Het inschrijvingsgeld omvat een ALL-ACCESS PASS voor ons online video archiefgratis lidmaatschap van onze cursisten Facebook en WhatsApp groep waar je steeds terecht kan voor advies en feedback en de garantie dat we steeds klaarstaan om je te helpen… een cursus stopt bij ons nooit… wij blijven beschikbaar… 

Dit is een +40 uren certificatie opleiding met live demonstraties van de krachtigste en meest efficiënte hypnosetechnieken, vele oefenmomenten met je medecursisten in de beste omstandigheden en daardoor ook de mogelijkheid om aan jezelf te werken en te groeien als persoon.

EXTRA BONUS ! – Tijdens de laatste lesdag krijg je de kans om een volledige sessie uit te voeren met een echte cliënt. En geloof ons, je zal er klaar voor zijn ! Reeds vele van deze vrijwilligers werden door een cursist van hun probleem verlost tijdens één van onze cursussen.

OPGELET ! – Het aantal plaatsen is beperkt en deze training is regelmatig volzet.meestal

Hypnose, iets totaal nieuw voor je?

Deze hypnosetraining geeft je een solide basis, de stijl en aanpak die de meeste hypnotiseurs in de eerste plaats hadden moeten aanleren. Vanaf de eerste dag leer je hoe je hypnotische veranderingen bij je cliënten kan opwekken, je omgeving enthousiast kan maken over hypnose en je vaardigheden in dit nieuwe beroep kan vergroten.

De beste kennisbron is je eigen levenservaring. De leeftijd van mijn studenten varieert van 18 tot 80. Ik heb psychologen, leraren, artsen, anesthesisten psychiaters, massagetherapeuten, wetenschappers, brandweerlieden, ingenieurs, chiropractors, osteopaten, rechters, verpleegsters, maatschappelijk werkers getraind … allemaal vanuit een interesse in het leren gebruiken van één van de best verborgen tools van de geest!

Gratis informatiegesprek

Wij beseffen dat kiezen voor een opleiding in hypnotherapie een belangrijke beslissing is. Daarom nodigen we je uit voor een kosteloos informatief gesprek van 15 minuten. Hierdoor krijg je een helder beeld van hoe onze training jou kan vormen tot een toonaangevende hypnotherapeut.

Deze hypnosecursus voorziet in de behoeften van iedereen die geïnteresseerd is in het helpen van anderen. Laat je eigen parttime of fulltime bedrijf groeien.

Onder de vorige deelnemers waren:

Heb je reeds een hypnose opleiding gevolgd ?

Ben je niet 100% overtuigd van je vaardigheden als hypnotiseur, ben je nog niet zelfzeker genoeg, dan is deze cursus zeker iets voor jou. Beheers de krachtigste hypnosetechnieken, snelle en krachtige inducties, leer het ultieme directe hypnose protocol dat wij gebruikten om ons succesvolle HypnoseCentrum.be uit te bouwen tot de grootste hypnosepraktijk van België. Leer werken zonder gebruik te maken van onpersoonlijke hypnosescripts. Met andere woorden: word veelzijdiger als hypnotherapeut.

Onze zaakvoerder en hoofddocent Rob De Groof is internationaal bekend en veel gevraagd als docent voor hypnotiseurs die al jaren actief zijn in de business. Voor zij die hun vaardigheden willen aanscherpen. Krijg je niet de gewenste resultaten bij je cliënten ? Is je praktijk niet op het niveau waar je ze hebben wil ?

Herfocus en revitaliseer je hypnosecarrière door deze cursus te volgen.


Onze cursiste Hilde De Baerdemaeker over hypnose in TV Familie:

Maak kennis met Rob De Groof

Rob De Groof staat bekend als één van Europa’s top hypnotiseurs en leidt het gerenommeerde HypnoseCentrum.be in België, samenwerkend met een team van hypnotherapeuten verspreid over diverse steden. Als oprichter en hoofddocent van de European Hypnosis Academy heeft hij honderden studenten de fijne kneepjes van directe hypnose bijgebracht, zowel in België als internationaal.

Zijn expertise wordt wereldwijd erkend, wat blijkt uit de vele uitnodigingen die hij krijgt voor prestigieuze hypnoseconferenties. In 2022 gaf hij de keynote op de HypnoSummit en werd hij bekroond als “Trainer of the Year” tijdens de Global Hypnotherapy Summit in de VS.

Toegewijd aan het voortzetten van het werk van zijn overleden mentor, Jeffrey Stephens, zet Rob zich in om diens technieken en visie levendig te houden. Bovendien is hij de erkende trainer voor Sheila Granger’s Virtual Gastric Band, Bob Burns’ The Swan en het Dave Elman Hypnosis Institute.

Een uitgebreide opleiding die zich uitstrekt van de basis tot geavanceerd materiaal

Wat leer je zoal:

De cursus bestaat uit 3 modules, 

de gedetailleerde omschrijving per module kan je hier terugvinden:

Geplande reeksen:

Praktische Informatie:

Extra's: