Stop4Ever – Levenslang stoppen met roken 2018-12-07T15:21:46+00:00

Wat is Stop4Ever?

Met het Stop4ever programma wordt je een niet-roker met levenslange garantie. Het programma is ontwikkeld om de drang naar een sigaret volledig te laten verdwijnen.

Waarom kiezen voor Stop4Ever?

Wanneer je een Stop4Ever programma kiest, dan kies je ervoor om de rest van je leven een niet-roker te worden. Stop4Ever is een uniek programma waarbij je stopt met roken op drie vlakken: bewust, neurologisch en onderbewust.

Bewust een niet-roker zijn

Tijdens de sessie hebben we een gesprek om er zeker van te zijn dat je bewust klaar bent om te stoppen. We gaan samen kijken dat je bewust begrijpt waarom je bent beginnen roken en waarom je nog steeds rookt. Vaak zitten deze redenen in het onderbewustzijn verankerd. Deze brengen we aan het licht. We praten ook over de impact die roken op je leven, je lichaam en je portemonnee heeft, zodat je op bewust niveau begrijpt dat roken niet langer nut heeft voor jou. We zorgen er ook voor dat je bewust klaar bent om te stoppen. 

Lichamelijk een niet-roker zijn

Nu je bewust wil stoppen en we je wilskracht hebben aangesproken, gaan we aan de slag met je lichaam. Wanneer je rookverslaafde bent, wordt je lichaam aangetrokken door de gewoonte van het roken. We gaan de gewoonte omkeren zodat je lichaam de gewoonte afstoot. Dat doen we door EFT, of tapping. Dat is het bekloppen van drukpunten op je gezicht en handen. Zo kunnen we de rookverslaving uit je systeem klaren. Ieder probleem dat je hebt, heb je immers omdat je systeem dat wil. Samen keren we het om. 

Onderbewust een niet-roker zijn

Eens we je wilskracht en je lichaam hebben omgevormd tot niet-roker, is het tijd om je onderbewuste aan te spreken. Dat doen we via hypnotherapie. Dankzij een hypnosesessie halen we de rookverslaving uit jouw onderbewustzijn.

Dankzij deze drie krachtige processen, stap je buiten als niet-roker. We hebben het probleem volledig uit je systeem gehaald. Je wil niet meer roken, je lichaam heeft er geen behoefte aan, en je gedachten keren er niet naar terug. Zo ben jij levenslang rookvrij. 

Eén week later zien we je graag terug voor een opvolgsessie. Zo kunnen we eventueel nog bijsturen, maar vaak is er niets anders dat we kunnen doen dan een high-five geven. 

Hoe werkt Stop4Ever™ en wat kan je verwachten?

De sessie duurt 2 uur, daarin wordt hard gewerkt om ieder aspect van de rookgewoonte te veranderen. Eerst komen we te weten of je bewust wilt stoppen. Daarna halen we dat rookgedrag uit je neurologisch systeem. Vervolgens doen we een hypnose sessie om een verandering te maken in het onderbewustzijn. Na de sessie wil je dus bewust stoppen, je lichaam stoot opnieuw de schadelijke stoffen af, en je onderbewuste geeft geen drang meer naar die sigaret.

Dit programma is zo effectief dat we je een levenslange garantie kunnen geven. Indien, in zeer uitzonderlijke gevallen, er na een tijdje terug een drang naar roken moest opkomen, begeleiden we je gratis verder.

Hypnotiseur Michael De Roeck aan het woord

Kies zelf je betaling

Wij geven jou graag de keuze om je betaling te regelen zoals jij het zelf wil. Een afbetaling op 3 maanden, een onmiddellijke betaling, of de kans om met z’n tweetjes te komen en daar financieel en sociaal voordeel uit te halen.

Optie 1: stop met roken op afbetaling

600
  • € 200 x 3 maanden

Optie 2: stop met roken

500
  • Betaal het volledige bedrag en bespaar €100

Optie 3: Stop samen met roken

375per persoon
  • Kom met z’n tweetjes en bespaar 225 euro