HYPNOSE & HYPNOSETHERAPIE

Wat is hypnose nu precies?

WAT IS HYPNOSE?

Hypnose is een hulpmiddel om je innerlijke kracht aan te spreken. Zo kan je al je doelen bereiken en de beste versie van jezelf worden. Het mooie aan hypnose en hypnotherapie is dat het onmiddellijk naar de kern van een probleem gaat, om het dan zo snel en doeltreffend mogelijk op te lossen. Dat komt omdat je onderbewuste al het werk voor je doet, en daarom is hypnose zo verschillend van andere therapieën. Wanneer je een probleem ervaart, zul je het bewust proberen op te lossen. Via hypnose spreken we je onderbewustzijn aan, zo hoef jij je op bewust niveau geen zorgen meer te maken. In de geneeskunde wordt hypnose ook steeds vaker gebruikt, bijvoorbeeld voor verdoving, pijnbestrijding en revalidatie. Maar ook andere kwesties kunnen aangepakt worden met behulp van hypnose; zoals angsten, verslavingen, leerstoornissen of vervelende gewoontes. Waar je ook mee zit, hypnose kan je helpen om een positieve en blijvende verandering teweeg te brengen.

Wist je dat ?

  • je leven snel en blijvend kan veranderen
  • een hoge slaagkans heeft

  • bijna 100 keer sneller werkt dan psycho- en gedragstherapie

  • in België vrijwel nergens uitgevoerd wordt

  • uit korte, krachtige sessies bestaat

  • een fijne en ontspannende ervaring is

  • iedere problematiek kan aanpakken

Het gerenommeerde magazine “Psychotherapy”, Vol.7/1, na een diepgaand 3-jarig onderzoek, na aanvulling WLM®:

  Percentage Herstel Aantal Sessies Totaal
Echte Hypnose        95% 1 < 1 uur
Hypnotherapie 93% 6 6 weken
Gedragstherapie 72% 22 6 maanden
Psychotherapie 38% 600 11+ jaar

VERANDERING IN 1 SESSIE ?

Het aantal sessies varieert van persoon tot persoon. Uiteraard trachten we je te helpen binnen zo weinig mogelijk sessies, maar dat zal voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel wordt aangepast. Vaak is na één sessie al een verandering op te merken in jezelf, en in de meeste gevallen is één sessie voldoende om je voorgoed van je probleem af te helpen.

Disclaimer: wij zijn geen artsen of psychiaters, wij verlenen geen medische hulp. Wij zijn hypnotiseurs, en helpen dagelijks mensen verder die graag verandering willen teweegbrengen. Onderzoek heeft aangetoond dat hypnose optimale resultaten behaald in combinatie met de juiste motivatie, medewerking en overtuiging.

GRATIS HYPNOSE STRATEGIE SESSIE
Ben jij klaar om de stap te zetten en een hypnosesessie te boeken, maar weet je niet goed welk programma je moet kiezen? Ben je niet helemaal zeker van je doelen, of weet je niet juist binnen welk kader jouw probleem past?
Boek dan een gratis strategie sessie.
GRATIS HYPNOSE STRATEGIE SESSIE

MEER INFORMATIE?

Ben je geïnteresseerd in hypnose? Wil je graag een afspraak maken, maar wil je meer weten voor je de stap zet om een sessie te boeken? Wil je graag een persoonlijke uitleg? Heb je last van een probleem en vraag je je af of hypnose je kan helpen? Zou je graag zelfhypnose leren? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Woon dan onze online informatiesessie bij.

Schrijf je nu in voor ons webinar en kom alles te weten over hypnose en hypnotherapie.

Klik hier voor onze online informatiesessie

ENKELE ERVARINGEN*

Ik leef terug. Ik had emetofobie (angst van overgeven) en daarnaast spastische darmen door de stress. Ik kon t huis niet meer uit of ik kreeg een aanval. Door de hypnose ging voor mij een hele nieuwe wereld open. Op restaurant gaan zonder te moeten panikeren wat er zou kunnen gebeuren. Ergens naartoe gaan gewoon zomaar omdat het kan, zonder me zorgen te maken.

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb en omdat ik het zo fascinerend vind ga ik zelf ook de opleiding zelfhypnose volgen.
Top!!

Charona Pletinck

Ongelofelijk maar waar…
Ik stap terug!
Met de rolstoel binnen en stappend naar buiten!
Bedankt shana!

Ciska Vermeiren