Conny Wille

"Ik beschouw hypnose als een prachtig instrument om uiteenlopende problemen op te lossen, zowel op fysiek als mentaal vlak."

Wie is conny?

Hallo, ik ben Conny Wille,

Hypnose coach bij hypnosecentrum Herselt.

Als leerkracht zowel in het buitengewoon als regulier onderwijs, kwam ik regelmatig in contact met verschillende problematieken bij leerlingen.

Ik ging op zoek naar een manier om deze problematieken te verhelpen.

Deze heb ik gevonden in de hypnotherapie. Een therapie die zeer efficiënt en doelgericht is met blijvende resultaat op korte termijn.

Hypnose is een geweldige manier om je in staat ie stellen al je innerlijke hulpbronnen te mobiliseren, te werken aan je weerstand tegen welzijn en nieuwe wegen voor verandering te laten ontstaan. Verre van slapend, “ passief” of “afwezig te zijn, ontdek je door te leren loslaten, al je vermogens om je recente of verder weg gelegen wonden te helen en geleidelijk de controle terug te krijgen over wat je problemen bezorgt.

Naast hypnose coach ben ik tolk Vlaamse Gebarentaal. Ik ben leergierig en hou ervan om mij steeds bij te scholen.

Tot gauw,

Conny

specialisaties

HypnoStop

HypnoSlim

Trauma

Emotionele Problemen

Faalangst / Zelfvertrouwen

 

certificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.