Ontdek de vele voordelen
van stoppen met roken dankzij hypnose.

Kies om te stoppen,
kies voor de hypnostop

  • Stoppen met roken is geen makkelijke klus.
  • Je hebt last van ontwenningsverschijnselen, een slecht humeur, of gewichtstoename.
  • Daarbij bestaan er wel honderd behandelingen: van medicatie tot nicotinepleisters tot acupunctuur tot laserbehandeling. Die behandelingen zijn vaak duur en ineffectief.
  • Hypnotherapie is anders, omdat je een niet-roker wordt in plaats van een ex-roker.
  • Daardoor is hypnotherapie de beste manier om van rookverslaving af te raken.
roken2

slechts één hypnosesessie

om te stoppen met roken

Wij helpen je om van roker naar niet-roker te gaan in slechts één hypnosesessie.

Die vervelende verslaving is dan verleden tijd. Stoppen met roken was nog nooit zo makkelijk.

éénmalige investering, snel terugverdiend

Sigaretten zijn duur, en een grote hap uit je budget. 

Investeer éénmalig in een HypnoStop-sessie, en voel meteen het verschil, in je gezondheid én in je portemonnee.

Geen ontwenningsverschijnselen

Stoppen met roken is lastig, omdat de gewoonte diep in je onderbewustzijn zit verankerd. Daardoor heb je last van ontwenningsverschijnselen, en helpen pleisters of kauwgom weinig. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Zo staan je bewustzijn en je onderbewustzijn op dezelfde lijn: je hebt geen vervelende bijwerkingen, want je bent helemaal geen roker meer. En dat blijft ook zo.

hoe werkt HypnoStop™ en wat kan je verwachten?

HypnoStop™ is een hypnosessie die jou helpt om blijvend te stoppen met roken op een manier die voor jou aangenaam is. Wanneer je tracht te stoppen met roken op wilskracht, dan stop je op bewust niveau. Dat maakt je een ex-roker. Op die manier heb je last van ontwenningsverschijnselen, gewichtstoename, en snak je naar nicotine. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust stopt. Je bent dan geen ex-roker, maar een niet-roker. Zo worden de negatieve bijwerkingen van stoppen met roken drastisch verminderd, of verdwijnen ze zelfs helemaal.

Tijdens een HypnoStop-sessie bespreek je eerst het probleem en de symptomen met een van onze hypnotherapeuten. De sessie wordt dan aangepast aan jouw behoeften, het is werkelijk een sessie op maat.

Ja, ik wil stoppen met roken

HypnoStop


1 sessie + AudioHypnose
€150

getuigenissen

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.