Laura Onraet

"Door hypnose begeleid ik mensen naar een lichter leven, waar beperkende overtuigingen plaatsmaken voor persoonlijke groei en vrijheid."

Wie is Laura?

Laura heeft altijd geweten dat ze mensen wilde helpen. Haar diverse achtergrond in functies zoals administratief bediende, studiejuf en front-office medewerker in de toeristische sector, gaf haar waardevolle ervaringen, maar niet de voldoening die ze zocht. Laura’s interesse in de werking van het menselijke brein, het bewustzijn en vooral het onderbewustzijn leidde haar uiteindelijk naar de opleiding tot hypnotherapeut bij het Hypnosecentrum.

Na haar opleiding tot hypnotherapeut heeft Laura zich verder gespecialiseerd in het helpen van mensen met verslavingen, het vergroten van zelfvertrouwen en het overwinnen van angsten. Ook volgde ze een tweede opleiding in het Simpson Protocol om haar cliënten nog beter te kunnen begeleiden en diepere inzichten te ontvangen.

Laura’s natuurlijke emotionele intelligentie stelt haar in staat om zich perfect in te leven in de belevingswereld van haar cliënten. Haar passie is om mensen te helpen hun beperkende overtuigingen los te laten en een lichter leven te leiden. Wat haar het meest motiveert, is de transformatie die zij ziet in de levens van haar cliënten.

Naast haar werk als hypnotherapeut, is Laura ook actief als Healing House DJ. Met haar muziek neemt ze mensen mee op een reis die bijdraagt aan hun emotionele welzijn en balans.

Heb je vragen of wil je jouw situatie eerst bespreken? Stuur gerust een mailtje naar laura@hypnosecentrum.be. Laura staat klaar om je te helpen!

specialisaties

HypnoStop

HypnoSlim

Hypno4Pain

Regressie

Simpson Protocol

Algemene Thema’s

certificaties

  • Simpson Protocol
  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.