Onze tevreden cliënten geven feedback over hun ervaring bij HypnoseCentrum.be

"Laat je overtuigen door de levensveranderende ervaringen van onze cliënten met hypnotherapie. Lees hun persoonlijke getuigenissen en ontdek hoe deze therapie hun leven op een positieve manier heeft beïnvloed."

“Werkt goed en ik heb niet het gevoel op dieet te zijn”

Ria Herman

 

“Sinds mijn hypnosesesie totaal geen last meer van darteritis. Nu kan ik terug genieten van darts en terug trainen met plezier voor de komende ternooien.”

Nordiko Beyst

 

“Het was een speciale, maar zeer waardevolle ervaring. Mijn ‘probleem’ werd met zorg en warmte bekeken en onmiddellijk omvat. Opmerkelijk hoe ik het effect van de hypnose onmiddellijk voelde in mijn gewaarwordingen, denkpatronen en handelingen.”

Eveline Verwimp

“Hele fijne therapeut. Eerst een coachend intakegesprek, waarin al wat tips gegeven werden en de week daarna de daarop gebaseerde hypnosesessie. Veilige omgeving.”

Elise Declerck

“Een coaching gesprek zou ik iedereen aanraden. Ik heb er enorm veel uitgehaald en Shana pakt dit echt heel goed aan. Je moet er natuurlijk wel zelf mee aan de slag.”

Christine Wouters

 

“Hypnose werkt echt als je jezelf ervoor open stelt! Ik heb nu de hypnoslim gedaan en voel me terug veel beter in mijn vel! Ik eet en drink terug veel gezonder wat maakt dat ik me minder opgeblazen voel. Geleidelijk aan zal dat ook een positief effect hebben op de weegschaal. Je moet natuurlijk geen wonderen verwachten, hypnose is een hulpmiddel en uiteindelijk heb je het zelf nog in handen. Maar ik geloof terug in mezelf en voel me terug veel fitter!”

Jolien Mattheus

“Stoppen met roken met hulp van het hypnosecentrum raad ik iedereen aan, het helpt echt.”

Mieke Pattyn

“Zeer aangename ervaring. Shana heeft eerst alles rustig uitgelegd. Ik zie resultaat in het feit dat mijn ongezonde eetgewoontes verminderd zijn (geen koffie meer, minder ongezonde snacks) en ik kies meer voor mezelf (mediteren). Bij een volgend issue, ga ik zeker terug naar het hypnosecentrum in Aarschot.”

Anja Swinnen

 

“Ik had een super toffe ervaring ,ik had een afspraak bij Katleen Aerts , ze stelde me onmiddelijk gerust omdat ik toch wat zenuwachtig was hoe de sessie ging verlopen , ik was ook wel helemaal ontspannen toen de sessie afgelopen was”

Christel Banderle

“Hypno4kids. Onze zoon merkt heel duidelijk verbetering op vlak van focus en geheugen. Op school gaat het nu een stuk makkelijker.”

Roosje Vos

“Door over mijn probleem en verlangen te praten met de pedicuur waar ik maandelijks kom ben ik gaan zoeken op internet naar mogelijke plaatsen waar ik terecht kon voor hypnose ik dacht eerst aan acupunctuur maar slaagkansen waren maar 50% via hypnose was de slaagkans 80% de keuze was dus snel gemaakt ook mijn huisarts steunde me heel erg bedankt (Katleen) de investering loont en zal snel terug verdiend zijn”

Frooninckx Boudewijn

 

“Ik heb een sessie gevolgd om te stoppen met roken. Ik heb sinds geen enkele sigaret meer gerookt en ook niet de minste behoefte of aandrang gevoeld om er eentje op te steken. Mijn hoestbuien zijn opmerkelijk geminderd. Ik kan dit ten zeerste aanraden.”

Valère van Elven

“Na één sessie is mijn grote angst om op de snelweg te rijden drastisch geminderd. Het verschil met vroeger is heel groot.”

Peter Maddelein

“De hypnose sessie heeft echt zijn werk gedaan en ben blij met het resultaat, ik voel me beter als voorheen waar ik een pak sigaretten rookte… nu, enkel nog 3 sigaretten per dag waar ik mij zeer goed bij voel!!! Dank u voor de hulp!”

Yvo van Aerschot

 

“Ik heb een mooi resultaat bereikt. Ik had dit niet durven hopen. Als je ervoor open staat, zeker niet aarzelen!”

Evy Bamps

“Ik zou rob de groof aan iedereen aanbevelen….heb geen sigaret meer aangeraakt en ook nooit geen behoefte meer erin.”

Charlotte Spriet

“Na 35 jaren roken, en meerdere pogingen is het eindelijk gelukt om te stoppen met roken.”

Koen Goovaerts

 

“Goed onthaald, professionele indruk.”

Sofie Kockaerts

“Ben deze week door de psycholoog bestempeld als een wandelende reclame voor hypnotherapie. Een buur en een werk collega heb ik ten zeerste aangeraden dit ook te doen. Ook mijn vrouw heb ik aangeraden dit te doen om de rust terug te vinden.”

Vroman

“Ik ben zeer tevreden over het gesprek met de hypnosetherapeut en de hypnosesessie zelf. Ik heb een rustiger gevoel in mijn hoofd en de tip om de oefeningen EFT tapping Punten toe te passen blijkt ook efficiënt te zijn”

Lut Debremaeker

 

“Diegene die willen stoppen met roken, zeker doen… Na 23jaar roker geweest te zijn… nu al 23cdagen niet roker”

Kevin Loockx

“Hypnose leert je het belang erkennen van je onderbewustzijn, en stelt je in staat om dit onderbewustzijn bij te sturen”

Rene Trappeniers

“Wat een speciale aangename ervaring, dankzij de behandeling is mijn probleem opgelost. Meteen toen ik buiten uit de praktijk stapte merkte ik een groot verschil. Bedankt!!”

Jan Palmers

 

“Je ondergaat het en onbewust Start er een proces. Gewoon ervaren welke veranderingen plaatsvinden en deze omhelzen.”

Annelies De Pré

“Ik raad de mensen aan die met een bepaalde angst zit,om het toch met hypnose te proberen.je kunt er zeker positieve resultaten mee bereiken.het helpt.”

Donald Rogge

“Ik ben ervan overtuigd dat hypnose kan helpen, ik denk ook dat het resultaat afhangt van de reden waarom men ervoor kiest, pijnbesrijdingis misschien wel een moeilijk onderwerp om te behandelen.”

Wille Annemarie

 

“Na de hypnose voel ik me veel rustiger, heb veel minder last van angst en paniek. Voor mij was dit een heel positieve ervaring. Ik zou dit zeker aanraden.”

Stephanie van Peer

“Ik raadpleegde hypnose centrum in Aarschot, ik had enorme angst omdat ik reeds meerdere malen paniekaanvallen had gekregen bij de tandarts en dit werd steeds erger. Katleen vertelde heel rustig wat ik kon verwachten en was heel duidelijk in alles. Mijn grootste angst was dat ik de boven- en onderprothese niet zou kunnen verdragen in mijn mond omdat ik een zeer hoge braakreflex heb/had als er iets in mijn mond diende te gebeuren. Dankzij de hypnose sessie ging ik met een geruster gevoel naar de tandarts en ik verdraag zonder problemen mijn gebit. Ik ben ervan overtuigd dat de sessie mij heeft geholpen en heb dan achteraf voor mijn eigen gemoedsrust nog een tweede sessie genomen zodat ik nu zonder problemen gebit in en uit kan doen, verzorgen en verdragen,”

Cindy Huysmans

“Je kan het altijd proberen. Goede ontvangst, professionele uitleg en behulpzaam.”

Nele Schots

 

“Ik kan het iedereen aanraden die iets wil verbeteren in hun leven want het werkt!”

Cindy Smet

“Zot hoe hypnose werkt vanop afstand, hoe mijn onderbewustzijn luisterde naar de stem van Rob nu vertrouwen in wat komt !”

Carine Capper

“Eerste kennismaking met hypnose en ondertussen al 3 weken gestopt met roken/vapen. Ik liep constant met mijn vape in mijn handen en nu niet meer. Dus ja ik ben positief over hypnose en zal het dan ook verder aanbevelen aan familie, vrienden en kennisen. Ondertussen al een collega langsgeweest bij jullie en een vriendin die een eerste contact legde voor info.”

Koen Eulaerts

 

“Had alle hoop opgegeven om te vermageren, tot ik hypnose centrum in Aarschot heb leren kennen. Geloof me dit helpt , wel langzaam maar beter zo. Heb minder stress zelfs , snoep minder.”

Dirk Sigrid

Ik rook nog wel maar toch veeeeel minder. Ben daar al heel blij mee.

Mia Thielemans

“Ik had enorm veel schrik in de auto. Na mijn sessie is dat met beetjes verbeterd en kan ik echt wel zeggen dat ik veel geruster in een auto zit. Dus ben blij dat ik het gedaan heb.”

Peggy Hoefkens

 

“Het is een hele ervaring maar in positieve zin. Ik voel mij veel gelukkiger, snoep minder en luister naar mijn lichaam . Ik kan het iedereen aan raden.”

Kristel Claes

“Ik heb er meer dan 2 jaar over gedaan om een manier te bedenken om te stoppen met roken. Ik ken mezelf en wist dat nicotinepleisers en/of medicatie geen optie zou zijn. In die 2 jaar heb ik 2 mensen ontmoet die niet-roker zijn geworden door hypnosetherapie en dit was precies mijn laatste hulplijn. Ik heb er eerst veel over gelezen en dan mezelf gedwongen om te proberen erin te geloven (want ieder excuus is goed om niet met roken te stoppen) en dat heb ik gedaan. Het is voor mij een zeer grote stap geweest maar zeker de moeite waard om die te nemen.”

Pascale de Landmeter

“Héél positieve ervaring gehad terwijl ik hier best veel stress voor had. Zee aangenaam eerste gesprek en meteen op mijn gemak. De hypnose zelf heeft ook veel dingen positief veranderd voor mij!”

Lore Smolders

 

“Ik stelde me er volledig voor open en het heeft gewerkt op mij, ik voel me zelfzekerder en sta nu positiever in het leven. Een aanrader voor wie wil veranderen en meer vertrouwen wil krijgen”

Maaike van Houtte

“Uit intresse voor de wereld van de hypnose en de mogelijkheden hiervan, heb ik contact gezocht met het Hypnosecentrum in Aarschot. De cursussen die ik volgde, hebben mijn verwachtingen volledig ingelost. Ook over de resultaten van de privésessies die ik inmiddels kreeg, kan ik alleen maar positief zijn. In mijn bescheiden mening, zou iedereen minstens 1 keer de ervaring van een goede hypnose-sessie moeten krijgen.”

Eric Sijmons

“Shana Roomers heeft mij na 1 hypnose-sessie goed geholpen om mijn agora-probleem (angst voor grote pleinen – bruggen – brede lanen – hoge gebouwen) aan te pakken. Ik heb dit probleem voornamelijk tijdens reizen die ik begeleid in China. Na 1 sessie leek ik tijdens het grootste/eerste deel van de reis verlost van het probleem. Dit voelde ontzettend aangenaam. Na een 10-tal dagen voelde ik de spanning terug opkomen en daarom plan ik een nieuwe sessie bij Shana. Kan de hypnosesessie alleen maar aanbevelen bij dergelijk probleem van angst en hoop er helemaal vanaf te geraken. Dank Shana. Mario Steurs”

MARIO STEURS 

 

“Dankzij de hypnose is mijn leven positief veranderd”

Ingrid Vets

“Ik deed een sessie bij Shana rond mijn spreekangst in de klas. De sessie verliep heel vlot. Shana begreep meteen wat ik bedoelde en kon heel goed inpikken op mijn verhaal. De hypnose zelf verliep ook heel snel. Het effect ervan merkte ik nadien omdat ik minder stress ervaar als ik voor de klasgroep iets moet vertellen of presenteren. Dankjewel!”

Inge Iysebaert

“Ik heb een zeer degelijke opleiding gekregen tijdens de 7 daagse training. Theorie en praktijk wisselden zich steeds af zodat niet enkel de kennis maar vooral het doen aan bod kwam. Na mijn succesvolle training was ik zo overtuigd en enthousiast dat ik zelf een sessie geboekt heb. Deze hypnosesessie heeft na 3 weken reeds verandering gebracht in mijn problematiek van burn-out. Een aanrader voor iedereen die wil en in verandering gelooft.”

Michèle Lavigne

 

“Ik zou zeker hypnose aanraden aan mensen die ik ken”

Peggy Ambroos

“Ik ben gestopt met roken.”

Sarah De Ceuster

“Ik heb al 2 mensen doorgestuurd naar jullie.”

Anita Heylen

 

“Ik beveel iedereen die van een slechte gewoonte komaf willen maken, hypnose aan. Het is een goede en eenvoudige manier dat werkt!”

Matteus Clement

“Ik kan het iedereen aanraden, maar je moet jezelf zeker blijven overtuigen dat je stopt!!”

Edward Pinter

“Begripvolle mensen. Professionele aanpak. Luisterend en helpend.”

René Vranckx

 

“Het HypnoseCentrum heeft onze zoon enorm geholpen met het stoppen van dwangmatig krabben. Hierdoor kan zijn huid eindelijk genezen en kan hij zich beter voelen in zijn vel en mentaal. Dank u Katleen voor de hypnose!”

Romy Janssen

“Fijne ervaring, deugddoende babbel, mijn geloof hierin is nu wel gestimuleerd.”

Isabelle Verschooten

“Ik heb de HypnoSlim sessie gedaan bij David Kerremans. Het was een zeer aangename en positieve ervaring. Ik ben verlost van mijn snoepdrang en emo-eten. Echt een aanrader! 😌👌.”

Anita Mans

 

“Na 1 enkele online hypnose sessie ben ik een NIET-roker. En dit na 39 jaar roken. Geen vervelende bijwerkingen. Ik zal het zeker aanbevelen aan mensen die willen stoppen met roken.”

Cathy Vanlangendonck

“Ik heb dit als zeer positief ervaren. De hypnose zorgt ervoor dat ik weinig of niet aan alcohol denk.”

Lut Coeckelbergs

“Ik merkte al vrij snel dat ik meer rust had, en dat ik mijn emoties beter onder controle had. Ik ben zeker nog niet waar ik wil zijn, maar merk wel op dat ik vooruitgang gemaakt heb. Vorige week was ik bv. gaan wandelen met vrienden en besef ineens dat het leuk was, een gevoel dat ik al lange tijd niet meer gehad heb.”

Maarten Jacobs

 

“Ik ga reeds enkele jaren naar hypnotherapeute Shana Roomers en merk steeds een duidelijke verbetering van mijn slaapkwaliteit. Alsook een vermindering van mijn algemeen stressgehalte. Blij dat ik haar gevonden heb!”

Monique Scheldeman

“De ervaring was super, wel heel heftig. Ik had ook een positieve indruk van het begin tot na de sessie en had nooit verwacht zo een positief resultaat te bekomen. Ik heb reeds aan meerdere personen jullie centrum aanbevolen. Wat mij het meest beviel is de professionele aanpak.”

Patricia Wouters

“Mijn geest was sterker en ik stond meer positief in het leven na de sessie!”

Annick Van Gestel

 

“Bij hypnose blijf je ‘wakker’. Je hoort alles maar je bent in totale rust. De therapeut praat tegen je onderbewustzijn. Het is niet zo dat je leven direct verandert – maar langzaamaan voel je wel, dat het werkt! 👍

 👍  👍

Lieve Holsteyn

“Als je overtuigd bent van een stap die je wil zetten, maar het lukt je niet, dan is hypnose een heel goed hulpmiddel. Je onderbewuste wordt betrokken bij de beslissing en wordt gevraagd om ingesleten patronen los te laten. Uiteraard moet je nog steeds zelf de stap zetten, en er alles aan doen om te slagen, maar nu wordt een verandering handelbaar en haalbaar. Het wordt een ‘gevecht’ dat je kan winnen…”

Els Delee

“Het is fantastisch hoe je van roker naar niet-roker kan gaan. De ervaring als je de sessie hebt gedaan, is fantastisch. Je voelt de kracht in jou om door te gaan met je onderbewuste in je leven. Echt een aanrader!”

Miranda Van Eylen

 

“Rookstop4Ever met Rob… Wat ben ik blij dat ik deze stap genomen heb… Ik voel me terug vrij en heb massa’s tijd over! Het feit dat ik ‘kan’ terugvallen op Rob wanneer ik het moeilijk zou hebben, stemt me gerust… Bedankt!!”

Els Van De Velde

“Bedankt Shana voor de fijne sessie. Het was mijn eerste hypnose therapie en ik was aangenaam verrast hoe mijn lichaam en onderbewustzijn reageerde dat zelfde moment. Ik kan het alleen maar aanraden bij personen die echt hun problematiek willen aanpakken en een verandering willen doorvoeren in hun leven. Bedankt Shana!”

Wendy Aertgeerts

“Ik heb mij laten hypnotiseren, stond hier wel voor open. Om een angst van wantrouwen en controle los te kunnen laten. Dit heeft mij enorm geholpen, nog niet volledig weg. Onder controle! Zeker een aanrader!”

Karel Fannes

 

“Ik hen niet de minste behoefte om te roken. Ik doe niets anders dan reclame maken voor jullie centrum omdat ik zeer tevreden ben.”

Lief Holemans

“Bij een eerdere hypnose met virtuele maagband was ik bijna 20kg kwijt, tijdens een burnout kwam ik deze kilo’s bij. Herstellend van mijn burnout kwam ik bij Shana terecht die me in een korte tijd écht begreep. Mijn hulpvraag was om mijn kilo’s weer kwijt te geraken, maar Shana wist dat ze dieper moest graven en bij de oorzaak eerst aan de slag moest gaan. Mijn lichaam schonk aandacht aan het herstellen van de burnout en beschermde zich. Ze stelde me gerust en ik voel me gesteund. De hypnose was individueel aangepast aan mijn noden.”

Lynn Poelman

“Ik kan alleen maar super positief zijn over de hypnosesessies, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Een echte aanrader en voor ons is Shana top!”

Veronique Vincent

 

“Als scepticus en rationeel mens heb ik jaren gedacht dat hypnose niet echt was en niet kon werken. Tot ik een collega sprak die al een jaar met roken gestopt was d.m.v. hypnose. Aangezien ik tranen in de ogen kreeg toen mijn zoontje van 3 aan papa een ‘sigaretje voor flappie’ (z’n knuffel) vroeg en ik me doodschaamde, toch mijn vooroordelen opzij geschoven en een afspraak gemaakt. Wat gevraagd word is dat je de therapeut, de suggesties en de hypnose mentaal niet bewust gaat tegenwerken. Daar was ik bang voor en het is ook raar: ik ben me gedurende de hele sessie bewust geweest van wat er werd gezegd. Ik heb zelfs tijdens de sessie bij sommige dingen gedacht “dat kan toch niet werken?. Maar ondanks dat heb ik geprobeerd om me open te stellen. Ik ben er buiten gestapt en ik heb geen sigaret meer gerookt (nu meer dan 3 weken geleden). Hoe een gewoonte van 33 jaar weg is na een hypnosessie is zelfs enigzins beangstigend. Maar het werkt! Dank u Shana!”

Tom Buerms

“De hypnosesessie met Els heeft me een stuk van mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Ik schaam me veel minder en voel me over het algemeen beter!”

Sarah Neels

“Ik merk dat ik niet zoveel meer eet en snoep. Dat is op dit ogenblik zeker een verbetering. Ik zou zeker eens proberen af te vallen met hypnose. We zijn nu 3 weken verder en toch 2kg verloren.”

Annick Luyten

 

“Ik heb de hypnosessie ervaren als een verrijking en kan het iedereen aanraden. Vooral de fase waarin ik ‘mijn rugzak’ moest leegmaken was zo een opluchting. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een veel positiever zelfbeeld heb.”

Annick Smulders

“Ik ben bij Els langsgegaan om te vermageren, en dat lukt me goed. Voor de sessie at ik veel meer, kon geen restjes laten liggen. Nu eet ik tot ik een voldaan gevoel heb, en kan ik de restjes laten liggen. Hierdoor eet ik veel minder, en het snoepen laat ik ook achterwege. Daardoor ben ik op 4. weken tijd reeds 3,5 kg afgevallen. Dit geeft me moed ermee verder te gaan. Waarvoor dank.”

Koen Segers

“Het is heel verhelderend en heb een totaal liefdevol gesprek gehad met Katleen. In 1 woord SUPER!”

Rita Derden

 

“Dankzij een hypnosesessie in Aarschot ben ik nu al 3 weken een niet-roker. Een echte aanrader. De therapeute stelt je meteen op je gemak en je hoeft nergens bang voor te zijn. Je blijft volledig helder tijdens de sessie. Doen!!!”

Josiane Cosemans

“Ik voel mij beter en ben heel tevreden. Ik denk er zelfs aan om volgend jaar terug te gaan om mij te helpen stoppen met roken.”

Jolande Pauwels

“Ik merk dat ik niet zoveel meer eet en snoep. Dat is op dit ogenblik zeker een verbetering. Ik zou zeker eens proberen af te vallen met hypnose. We zijn nu 3 weken verder en toch 2 kg verloren.”

Guy Ekelmans

 

“Ik heb de hypnosessie ervaren als een verrijking en kan het iedereen aanraden. Vooral de fase waarin ik ‘mijn rugzak’ moest leegmaken was zo een opluchting. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een veel positiever zelfbeeld heb.”

Anonieme getuigenis

“Ik ben bij Els langsgegaan om te vermageren, en dat lukt me goed. Voor de sessie at ik veel meer, kon geen restjes laten liggen. Nu eet ik tot ik een voldaan gevoel heb, en kan ik de restjes laten liggen. Hierdoor eet ik veel minder, en het snoepen laat ik ook achterwege. Daardoor ben ik op 4. weken tijd reeds 3,5 kg afgevallen. Dit geeft me moed ermee verder te gaan. Waarvoor dank.”

Yentl Vermeulen

“Ik liep al langer met het idee rond om een sessie te gaan volgen en reed regelmatig voorbij. Maar op een moment heb ik dan toch de moed gevonden om binnen te stappen en daar werd ik héél vriendelijk ontvangen. En kreeg de volledige uitleg. Ik heb dan maar onmiddelijk een afspraak gemaakt en daar ben ik geweldig geholpen door de therapeute. Ik voel mij een ander mens geworden!”

Carina Lefebre

 

“Hey Katleen. Bedankt voor je mailtje! Ik heb nog maar heel weinig hooikoortsklachten sinds ik bij jou ben geweest. Geen jeukende ogen meer, geen jeukende keel. Nog wel wat niezen soms. Maar het is zeker al beter! Ik sta er zelf versteld van! Dankjewel!”

Anonieme getuigenis

“Ik heb nu al een paar maal een hypnosesessie meegemaakt. En telkens komt er een nieuw soort rust over mij. Ik tennis nu – om er ééntje uit te pikken – met meer plezier en 1 sessie heeft mij meer deugd gedaan dan talloze praatsessies. Ik verwijt mezelf niet meer dat ik niet perfect speel. Hypnose werkt en is helemaal niet hocuspocus die sommigen er willen van maken. Een aanrader!”

Guido Van Rompaey

“Met veel sceptische gevoelens binnengegaan bij HypnoseCentrum. Wie zou mij kunnen doen stoppen met roken na 45 jaar? David Kerremans heeft deze eer om van mij een niet-roker te maken! Na 3 weken kan ik terug 100 trappen omhoog gaan zonder te moeten stoppen. Ik heb terug meer smaken ontdekt tijdens eten en drinken. Mijn vrouw is super fier op mij. Maar ik ben vooral blij en opgelucht dat ik de stap heb durven maken om deze verslaving te stoppen, weliswaar met hulp van buitenaf maar toch. Ik raad het iedereen aan die twijfelt of in het verleden al mislukt is op andere manieren. Het werkt echt en er komt geen mambo jambo bij te pas!”

Danny Vets

 

“Ik raad iedereen aan om het te doen, je eet veel minder, je neemt de gezonde voeding in de winkel en vermijd de ongezonde voeding, veel actiever, zoet is gewoon veel te zoet. 8 kilo verloren op 2 maanden!”

Annika De Quick

“Bij het binnenkomen, was er eerst een gesprek van hoe Michael te werk gaat. Dat was geruststellend en werd in de praktijk omgezet. Na de sessie was het voor mij openbloeien. Het heeft me toch sterker gemaakt in het leven.”

Luc Van Hamme

“Ongelooflijk hoe 1 sessie mijn eet- ensnoepverslaving van jaren (+/- 50jaar) heeft doen veranderen. Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb want het is de eerste keer dat ik me zo goed voel bij het willen vermageren en gezonder leven.”

Carina De Boeck

 

“Dankzij de hypnosesessie bij Katleen kon ik eindelijk de laatste verlossende stap zetten naar een alcoholvrij leven.”

Sam Maertens

“Mensen, heb je problemen met angsten, eender welk. Probeer hypnose, het kan je helpen op elk gebied dan ook!”

Gunther De Ryck

“Hallo, het is de beste keuze die ik gemaakt heb! Het was wel even wennen aangezien ik veel gewoontes heb moeten aanpassen, maar het doet mij helemaal niets meer! Ik voel me gezonder en heb meer levenslust! Ik raad iedereen zeker aan met hun probleem even tot bij jullie te komen. Shana Roomers heeft mijn leven weer recht gekregen door mij super goed te helpen een dikke merci daarvoor!”

Anonieme getuigenis

 

“Ik drink geen alcohol meer en voel mij super beter, fit, geen hoofdpijn en bijna geen blaasproblemen.”

Anonieme getuigenis

“Op 9 maart werd er bij mij een virtuele maagband geplaatst samen met de suggesties dat mijn eetpatroon zou verbeteren, dat ik meer en graag zou gaan sporten en meer water zou gaan drinken. Het resultaat na 10 maanden: terwijl ik eigenlijk al lang niet meer geloofde ooit van mijn overgewicht af te geraken en te kunnen sporten ben ik nu 20 kg kwijt. Ik eet veel minder en gezonder, snoepdrang weg en ik loop 10 km op één uur. Ik heb meer sportdrang dan snoepdrang. Ik ben zò blij met dit resultaat!”

Karel Peeraer

“Ik heb persoonlijk al verschillende keren geprobeerd te stoppen met roken. Eens een jaar maar toch steeds weer herbegonnen. Nu, na mijn hypnose sessie heb ik het minder moeilijk en ik denk dat het nu wel zal lukken. Dus voor iedereen die wil stoppen met roken: het proberen waard!”

Marquita Atyn

 

“Super goed geholpen!!! En nog steeds gestopt met roken.”

Arjen Van Helleman

“Positieve ervaring!
Blij dat ik hypnose heb ondergaan, voel me stap per stap zelfzekerder.”

Carmen Vanderlinden

“Ik ken het HypnoseCentrum al enkele jaren en ben steeds blij dat ik gebruik kan maken van hun expertise in moeilijkere periodes. Een aanrader…”

Monique Scheldeman

 

“Ik ben bij jullie aangeraden door een kennis. Niet goed weten wat het was… Ik ben buiten gekomen met de gedachte dat er niets gebeurd was. Ik had een beetje hoofdpijn en moe, maar verder niets. Ze zei ‘hou je rustig en slaap goed’. Dat heb ik gedaan en de volgende morgen stond ik op en was het anders. De dagen voordien was ik ganse dagen aan het huilen en die ochtend – middag – avond, niets meer. Dat was voor mij al een grote verandering. Ik heb het al aan iedereen verteld. Ik slaap beter dus het is een aanrader!”

Marina Maes

“Dankzij de hypnose sessie ben ik ondertussen al bijna 4 weken rookvrij! Af en toe denk ik nog wel eens aan roken maar deze gedachte verdwijnt vrij snel weer! Wanneer ik met vrienden weg ga die ook roken, heb ik hier totaal geen last van.”

Shelsey Selis

“Het is aan te raden voor mensen met problemen en die daar geen raad mee weten. Het is een begin van iets nieuws.”

Ivan Aerts

 

“Super ervaring. Nooit gedacht dat mijn man en ik zouden kunnen stoppen met roken maar door hypnose is het ons gelukt! Bedankt!”

Inge Jans

“Op heel korte tijd een onverhoopt goed resultaat. Na jarenlang angst om op autosnelwegen te rijden, lukt dit nu vrij goed na amper 1 sessie. Ongelooflijk maar waar.”

Marc Malfait

“In het HypnoseCentrum Aarschot onder hypnose geweest door een zeer bekwame dame. De ervaring, inzicht en kennis bracht me niet alleen op goede weg maar gaf een gerust gevoel en vertrouwen.”

Andre Cartois

 

“Het heeft goed geholpen. De extreme negatieve lading is van de gebeurtenis af en de herinnering is minder beladen. Ik denk er bijna nooit meer aan.”

Anonieme getuigenis

“Ik ben aan de hypnosesessie begonnen zonder enig idee wat het mij zou kunnen brengen. Na mijn eerste sessie heb ik rust gevonden en dit heeft me al heel veel gebracht in mijn dagelijks leven. Zeker een aanrader!”

James Szustak

“Na de sessie tegen het stotteren merkte ik er niet veel van, maar na een paar dagen en zeker. naongeveer een week merk ik een groot verschil. Ik begon spontaan met mensen te praten waar ik normaal nooit zomaar iets zou tegen zeggen, en het stotteren zelf is ook steeds minder geworden. Soms komt er nog een beetje naar boven maar echt bijna niet meer.”

Anonieme getuigenis

 

“Ik ben 10 jaar depressief geweest door het overlijden van mijn man. Sinds ik hypnose heb gekregen zijn die gedachten heel ver. Ik loop nu volop te dansen, te genieten. Geen zorgen meer en ik straal het uit. Had ik het geweten, had ik het 10 jaar eerder gedaan. Ik ben gewoon herboren. Ik raad het iedereen aan.”

Annika De Quick

“Omwille van een aanslepend alcoholprobleem waar ik zelf maar geen controle over kreeg besloot ik om advies te zoeken bij HypnoseCentrum. Om mischien via hypnose komaf mee te kunnen maken. Sinds die goed opgebouwde en vlot verlopen hypnosesessie, heb ik tot op de dag van vandaag werkelijk nog geen ENKEL moment de behoefte of zin gehad in alcohol. Zelfs wanneer kennissen in gezelschap een biertje of wijn drinken, doet het me helemaal niets meer. Dat dit zo opgelost zou geraken had ik zelfs nooit durven dromen. Nogmaals hartelijk dank, HypnoseCentrum!”

David Houblon

“Er is voldoende veranderd om op een aangenamere manier verder te kunnen met mijn leven. Bedankt!”

Tinne Geuens

 

“Heel tevreden dat ik de stap gezet heb, het heeft mij echt geholpen bij mijn vliegangst. Ze is nog niet helemaal weg maar ik was veel rustiger. Ook tijdens de turbulentie. Bij de terugvlucht kon ik zelfs genieten. Je moet er wel voor open staan maar ik kan het enkel maar aanbevelen! Bedankt.”

Isabel Denys

“Na mijn burnout bleef ik last hebben van mentale moeheid. Dit stond in de weg naar volledige genezing en nam een deel van mijn leven weg. Shana heeft tijdens het gesprek heel snel gevonden wat de oorzaak hiervan was en hierop is tijdens de hypnosesessie dan dieper op ingegaan. Het is nu echt dag en nacht verschil 😊”

Johanna Decorte

“De hypnose sessie is ongelooflijk. Ik had nooit durven dromen dat er zoveel zou veranderen voor mij. Het heeft zo goed geholpen en ik ben zo gelukkig nu. Ik zou het iedereen aanraden met claustrofobie. Het maakt je leven zoveel makkelijker!”

Ilse Ghyselinck

 

“Sinds de sessie een aantal weken geleden heb ik gemerkt dat mijn eetlust minder is en ik snel genoeg heb gegeten. Verder heb ik ook mijn eetpatroonstijl aangepast en ben ik tot nu toe 3kg kwijt. Hopelijk volgen er nog meer 😄. Ik kijk uit naar de volgende sessie!”

Annick Smulders

“Dat ik zonder twijfel spontaner contact leg met mensen. Heel interessant. Het was ook mijn vraag, mijn doel. Zeer benieuwd of dit blijvend zal zijn van aard.”

Anonieme getuigenis

“Ik slaap veel beter dan voordien. Positievere drive en heel erg bewust van de impact van het onderbewustzijn.”

Anonieme getuigenis

 

“Een jaar ofzo geleden deed ik mee aan de cursus Virtuele Maagband. Ik was vrijwilliger om de hypnomaagring bij mij te laten plaatsen. Toen woog ik 105kg. Nu weeg ik nog maar 82 kg en ik ben zo blij dat ik dit even wou vertellen. Ik heb enkele slechte eetgewoonten kunnen stoppen, vermijd suiker zoveel mogelijk en telkens ik zin heb in junkfood zoek ik de calorieinhoud op en daarna geen zin meer om te eten. Ik wil Rob en iedereen bij HypnoseCentrum bedanken!”

Anonieme getuigenis

“Ik ben ondertussen 15 kg afgevallen (en dit blijft stilletjes verder gaan); ik rijd veel meer met de fiets rond dan vroeger en ga 3x per week 60 baantjes trekken in het zwembad. Dit laatste had ik nooit verwacht dat ik. zogedreven zou sporten maar ik heb de 3x per week ‘nodig’, ik voel me ambetant als ik maar 2x kan gaan zwemmen.”

Anonieme getuigenis

“Geen drang meer naar sigaretten en ik voel me super!
Merciekes!”

Anonieme getuigenis

 

“De sessie was een zeer vreemd gebeuren maar toch niet onaangenaam. Ik had een zeer geruststellend gevoel. Ik heb toch wel moeilijkere momenten ervaren na de hypnosessie. Niet zozeer de zin in of drang naar een rookmoment maar ik miste wel iets in mijn dagelijkse bezigheden. Maar niettemin ben ik nog steeds gestopt met roken en doet het me helemaal niets als er iemand in mijn omgeving rookt! Het heeft dus zijn doel bereikt!! Bedankt!!”

Anonieme getuigenis

“Met mij gaat alles goed. Ik kan kiezen wanneer ik alcohol drink op een niet dwingende manier. Door de week meestal niks, in het weekend wel een glaasje. Ik denk er nog wel vaak aan, maar het kost mij niet zoveel moeite er af te blijven. Ik ben trots op mezelf dat ik het kan, want ik moet nog wel altijd zelf de keuze maken: drink ik wel of niet. Bedankt voor de hulp!”

Anonieme getuigenis

“Mijn ervaring met hypnose is 100% positief. Ik ben vanaf toen nog steeds een niet-roker!”

Anonieme getuigenis

 

“Mijn ervaring met hypnose is 100% positief. Ik ben vanaf toen nog steeds een niet-roker!”

Anonieme getuigenis

“Ik rook niet meer sedert onze afspraak en ben u enorm dankbaar. Ik voel mij veel beter en heb veel meer zelfvertrouwengekregen nadat ik de slechte gewoonte na meer dan 25 jaar eindelijk achter mij heb gelaten. Het leven lacht mij toe en ik ben veel positiever. Dank u om mij te helpen en hopelijk volgen er na mij nog vele die dit ook gaan overwinnen.”

Anonieme getuigenis

“Ik was best sceptisch toen ik bij jou kwam. Maar sinds mijn afspraak geen enkele behoefte meer gehad om te roken. Dus een success: bedankt!”

Anonieme getuigenis

 

“Het gaat super goed met mij! Ik val rustig af en ik voel me ook rustiger. Ik geniet weer. Ik beluister ook regelmatig de opname ontspannen. Zeker nu het een zeer drukke periode is op het werk. Zalig! Zeker een aanrader! Bedankt voor alle hulp!”

Anonieme getuigenis

“Dag Shana, de hypnosesessie bij jou is voor mij goed verlopen. Het gesprek en advies dat je me hebt gegeven vooraf, in combinatie met de hypnose hebben toch iets teweeg gebracht denk ik. Ik heb sinds kort erna een nieuwe job gevonden! Een nieuwe uitdaging die me opnieuw energie zal geven! Nogmaals bedankt!”

Anonieme getuigenis

“Tot nu toe gaat het heel goed! Ik ben al 4 kilo kwijt! Ik stop met eten als ik voel dat ik genoeg heb. Ik kom zeker terug. Dankje.”

Anonieme getuigenis

 

“Ik ben zeer tevreden. Elke avond luister ik enkele minuten naar die stem van ‘diepe slaap’ en ik slaap vlot in en slaap door tot ‘s morgens. Het is nu natuurlijk iets gemakkelijker aangezien ik verlof heb, maar ik ga proberen om geleidelijk aan vroeger te gaan slapen tegen september. Bedankt voor de geslaagde hypnose.”

Anonieme getuigenis

“Hallo Michael. Het gaat heel goed, dank je. Geen Binge eating meer maar gezond en evenwichtige voeding! Nog bedankt!”

Anonieme getuigenis

“Een tweetal maanden geleden ben ik bij Shana geweest voor een hypnosesessie betreffende een zekere problematiek die ik had. Ik weet niet of het door deze sessie was, of door andere omstandigheden, maar dit probleem is voor 95% opgelost enkele weken na de sessie. Ik ben dus vrij zeker dat dit wel degelijk zijn werk heeft gedaan, waarvoor 100% dank.”

Anonieme getuigenis

 

“Totaal geen nood meer aan nicotine, en voel me beter. De hoestbuien en kortademigheid is verdwenen.”

Anonieme getuigenis

“Ik ben van mijn muizenfobie afgeraakt dankzij één hypnoseconsultatie. Mijn muizenfobie was echt een handicap. Ik kon niet op een ontspannende manier leven. Als er een muis in mijn buurt was, was ik doodsbang. Na de hypnosesessie heb ik een ziek muisje in mijn sjaal kunnen opnemen en heb het muisje in mijn auto vervoerd naar een dierenopvangcentrum.”

Els Corten

“Stond er eerst wat kritisch tegenover omwille van onwetendheid. Na een duidelijk uitleg wat hypnose nu net is en wat het doet al iets meer vertrouwd. Ik ben een keer als “model/testpersoon” geweest voor de afgestudeerde studenten en dat was een mega fijne goede ervaring. Je bent niet van de wereld, niet in de war of dergelijke… Gwn een fijne aangename ervaring. Het was bij te vergelijken met een intense meditatie oefening. Eenmaal klaar voelde ik me licht, fris en gemotiveerd. Mijn sessie ging over de drang naar suiker en moet zeggen dat het enorm geholpen heeft. Ik moet nu maar 1 keer denken: “née gaan we niet doen” in plaats van een halve dag strijd te voeren tegen het idee. Ik ben hypnosefan.”

Melanie Vercammen

 

“Drie sessies gedaan bij David Kerremans en heeft er voor gezorgd dat ik geen rood hoofd meer krijg wanneer ik gesprekken heb met nieuwe contacten of over het algemeen in belangrijke gesprekken. Ik ben nu veel kalmer, voel mijn gezicht niet meer opwarmen en rood worden tijdens gesprekken en het netwerken loopt veel vlotter (zonder schaamte) dikke merci!”

Glenn Oyen

“In 1 sessie verlost van een zware reukallergie waardoor ik bij sterke geuren (parfum, geurkaarsen, apotheek, ziekenhuis, ….) hebig begon te zweten en zelfs flauwviel!!! Zaaalig om weer overal te kunnen komen….”

Astrid Mertens

“Sessie gevolgd bij David in verband met stress. Na deze sessies merkte ik een mooie vooruitgang. Ik heb minder stress en vind sneller rust. Echt een aanrader!”

Jeroen Vervloet

 

“Drie sessies gedaan bij David Kerremans en heeft er voor gezorgd dat ik geen rood hoofd meer krijg wanneer ik gesprekken heb met nieuwe contacten of over het algemeen in belangrijke gesprekken. Ik ben nu veel kalmer, voel mijn gezicht niet meer opwarmen en rood worden tijdens gesprekken en het netwerken loopt veel vlotter (zonder schaamte) dikke merci!”

Joni Torfs

“Behandeld voor mijn nachtmerries. Resultaat: geen nachtmerries meer 😄”

Claudia Boonen