Kathleen Nies

"Ik beschouw hypnose als een prachtig instrument om uiteenlopende problemen op te lossen, zowel op fysiek als mentaal vlak."

Wie is Kathleen?

Van jongs af aan wist ik dat ik mensen wilde helpen. Zo ben ik in de zorg terechtgekomen als verpleegkundige in de psychiatrie. De menselijke psyche heeft me altijd geïntrigeerd. 

Al snel merkte ik dat werken met het bewustzijn alleen – niet voldoende was. 

Zo kwam hypnotherapie op mijn pad.Na mijn hypnose-opleiding ontdekte ik dat de samenwerking tussen het bewwuste en onderbewuste zeer speciaal en mooi is. 

Hypnose intrigeert me. Het is een snelle en efficiënte manier om anderen te helpen. Het biedt zoveel mogelijkheden, zowel voor innerlijke groei als om anderen bij te staan.

specialisaties

HypnoStop

HypnoSlim

Algemene Thema’s

certificaties

  • Psychiatrisch Verpleegkundige
  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.