Vermageren en afvallen met hypnose zonder dieet of sporten, dat is de Hypnoslim®

Je streefgewicht lijkt vaak een verre, moeilijk bereikbare droom. Misschien lukt het je om gewicht te verliezen, maar vliegen de kilo’s er na je dieet in een mum van tijd weer aan. Of lijk je net bij te komen terwijl je op dieet bent, in plaats van te vermageren. HypnoSlim™ is een hypnosesessie die jou helpt om gewicht te verliezen. Het is ontwikkeld in de Verenigde Staten en de resultaten zijn ongelooflijk, maar niet te mooi om waar te zijn.

Er zijn tal van mogelijkheden om af te vallen, maar die kosten veel tijd, moeite en geld. Pillen, shakes, een fitnessabonnement, een speciaal dieet,.. Zodra je stopt, kom je die kilo’s waar je zo hard voor hebt gewerkt weer bij. HypnoSlim™ kan je helpen om blijvend af te slanken, zonder dieet en zonder zweet. Je mag alles eten wat wil je wil, zoveel cheat-days nemen als je zin in hebt, en je hoeft je levensstijl niet aan te passen. Dankzij de kracht van hypnose stuur je regelrecht op je streefgewicht af, moeiteloos, veilig en snel.

afvallen (3)

Voordelen van vermageren met hypnose

Er zijn tal van mogelijkheden om af te vallen, maar die kosten veel tijd, moeite en geld. Pillen, shakes, een fitnessabonnement, een speciaal dieet,.. Zodra je stopt, kom je die kilo’s waar je zo hard voor hebt gewerkt weer bij. HypnoSlim™ kan je helpen om blijvend af te slanken, zonder dieet en zonder zweet. Je mag alles eten wat wil je wil, zoveel cheat-days nemen als je zin in hebt, en je hoeft je levensstijl niet aan te passen. Dankzij de kracht van hypnose stuur je regelrecht op je streefgewicht af, moeiteloos, veilig en snel.

gezond en veilig afslanken

Vaak zijn pillen, shakes, of een dieet slecht voor je lichaam. Ze zijn chemisch, hebben bijwerkingen, en bevatten niet de vitamines en voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Daarbij heb je nu eenmaal energie en voedingsstoffen nodig, dus die caloriearme (en vaak smakeloze) voeding of shakes zijn niet genoeg om dat hongergevoel weg te krijgen. Zeker zogenaamde crashdiëten zijn enorm schadelijk voor je lichaam.

Wanneer je wat kilootjes kwijt wil, is afslanken met behulp van hypnose de veiligste en meest gezonde manier. Dat komt omdat hypnotherapie een natuurlijke manier is om positieve gewoontes te installeren. De hypnotherapeut bespreekt met jou wat je valkuilen zijn, en installeert in je onderbewuste een gezonde relatie met voedsel. Zo heb je sneller een voldaan gevoel bij het eten, je voelt je verzadigd met kleinere porties, en je eetgewoontes zijn een stuk gezonder.

Dat verlangen naar snacks of zoetigheid wordt verleden tijd en plots lijkt een wandeling of fietstocht een stuk aantrekkelijker.

afvallen zonder sporten of stress

Beweging is gezond voor je, en tijdens een hypnosesessie zullen we dan ook inwerken op dit aspect. Dat betekent niet dat je overmatig moet gaan sporten of je in het zweet werken in de fitness.

HypnoSlim™ is een totaalpakket: we kijken naar je eetgewoontes, maar we trachten ook een gezonde relatie met beweging tot stand te brengen. Misschien heb je een gezonde relatie met voedsel, maar stoor je je aan je buikvet of lijkt het alsof je maar niet kan vermageren. Dan kijkt de hypnotherapeut wat het beste werkt voor jou, en welke negatieve gewoontes kunnen vervangen worden door positieve gewoontes, zodat jij je doelgewicht eindelijk kan bereiken.

Iedere hypnosesessie is op maat en speelt in op jouw verlangens en levensstijl. Of je nu kampt met overgewicht, last hebt van een suikerverslaving, je vaker aan sport wil doen, of gewoon een paar kilootjes wil vermageren; hypnotherapie is een veilige, makkelijke en effectieve oplossing.

Indien je kampt met een eetstoornis, dan kan een hypnotherapeut je ook verder helpen, klik hier voor meer informatie over eetstoornissen.

afvallen zonder dieet of honger lijden

Vaak houd je een dieet de eerste dagen goed vol. Je bent enthousiast, gemotiveerd, en je bent vastberaden om nu voor eens en voor altijd van die extra kilootjes af te raken. Maar zodra die eerste dagen voorbij zijn, zak je langzaam terug in je oude gewoontes. Vaak kom je dan meer aan dan je kwijt was, en is er al gauw niets meer van je gewichtsverlies te merken.

Hypnotherapie is anders dan een dieet, want wanneer je op dieet bent doe je net datgene wat het slechtste werkt: je focust je op wat je niet mag eten. En hoe meer je je daarop focust, hoe meer je het wil. Je denkt bij jezelf: “ik mag geen chocola eten,” maar het gekke is dat je net meer zin krijgt in chocola dan anders. Hoe komt dat? Omdat je onderbewuste die subtiele verschillen van ‘niet’ en ‘wel’ simpelweg aan de kant zet. Wat je onderbewuste hoort is: chocolade. En daardoor verlang je er nog meer naar. Hypnose pakt het anders aan: in plaats van in te zoomen op wat niet mag: overeten, snoepen, de hele zak chips leegeten; of op wat moet: sporten, gezond eten, stoppen na één portie; zorgt hypnose ervoor dat je alles mag, zolang het gezond en veilig is voor je. Heb je zin in chocola? Neem dan een stukje. Heb je zin om een blokje om te wandelen? Doe dat dan.

Dankzij hypnose stuurt je onderbewuste je om te doen wat het beste voor je is. Door middel van hypnose kunnen we diep inwerken op jouw voedingspatroon en eetgewoonten. Zo heb je genoeg aan kleinere porties, krijg je een gezonde relatie met suiker, geniet je van lichaamsbeweging, en vermager je op een tempo dat gezond is voor je lichaam. Je hoeft geen honger te lijden, gekke diëten te proberen, pillen te slikken, of excessief te sporten. Je stuurt gewoon ontspannen, gezond, en veilig af op je streefgewicht.

hoe het werkt en wat je kan verwachten

Het werkt net als een navigatiesysteem. Stel je voor dat je Brussel als bestemming in geeft, maar je rijdt naar Gent. Dat maakt voor het navigatiesysteem geen verschil; waar je ook heen rijdt, je GPS blijft je naar Brussel navigeren, ongeacht waar je bent. Zo gaat het ook met HypnoSlim™, je blijft automatisch naar je streefgewicht navigeren, wat er ook gebeurt.

Je vertelt ons je huidig gewicht en je streefgewicht, dat is alles wat we nodig hebben. Vervolgens gaan we samen aan de slag, je gaat onder hypnose en we overtuigen je onderbewustzijn ervan dat je streefgewicht helemaal vanzelf bereikt moet worden. Je doel wordt automatisch gerealiseerd, je hoeft er dus bewust niets voor te doen. Al eet je tussendoor of heb je een vreetbui, je onderbewustzijn blijft je te allen tijde vanzelf naar je streefgewicht toe brengen.

Een aantal gewoontes die kunnen veranderd worden dankzij hypnose zodat jij een gezonde relatie ervaart met je gewicht en voeding:

  • binge-eten
  • overeten
  • portiecontrole
  • suikerverslaving
  • hongergevoel
  • motivatie
  • zelfbeeld
  • lichaamsbeweging

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.