Zelfvertrouwen

Het verschil tussen een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, is dat een laag zelfbeeld bestaat uit negatieve gedachtes die je over jezelf hebt, terwijl weinig zelfvertrouwen een gevoel is. Beide hangen natuurlijk samen, en beide kunnen makkelijk verholpen worden met behulp van hypnose. Wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt, onderschat je jezelf en je mogelijkheden. Je hebt vaak het gevoel dat je iets niet tot een goed einde kan brengen, of voelt je ongemakkelijk rond anderen omdat je vindt dat zij het beter doen dan jou. Weinig zelfvertrouwen hebben is niet per se negatief denken over jezelf, maar wel onzeker zijn over je eigen kunnen en je heel erg aantrekken wat andere mensen van je denken.

Ben je altijd onzeker geweest door iets wat er in je verleden is gebeurd, of is het een karaktertrek van je? Misschien is het pas dankzij een nieuwe job, het ouder worden, een relatiebreuk,.. Dat je een deuk in je zelfvertrouwen hebt gekregen? In beide gevallen kan hypnose een oplossing bieden.

Zelfvertrouwen1
Zelfvertrouwen (3)

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Hypnose kan je helpen om meer in jezelf te geloven en in je capaciteiten. Situaties waarin je je ongemakkelijk voelde, worden nu situaties waarin je veilig en zelfzeker bent. Je staat er, en je laat je niet makkelijk van de wijs brengen door een tegenslag of kritiek van anderen. Je bent minder gefocust op wat je zegt, doet, op hoe je er uit ziet en hoe anderen over je zouden kunnen denken. Dankzij hypnose ben je overtuigd van je kwaliteiten en talenten, en durf je die ook te laten zien.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Tijdens een sessie bespreekt de hypnosetherapeut met jou wat de redenen of triggers zijn voor je onzekerheid. Daarna brengt de therapeut je in hypnose en worden die negatieve gevoelens vervangen naar positieve gevoelens. Je onderbewustzijn wordt aangesproken dat het die negatieve gevoelens niet meer nodig heeft, omdat die niet langer van nut zijn voor jou. In plaats daarvan wordt er een sterk vertrouwen in jou geprogrammeerd, zodat je vanaf nu stevig in je schoenen staat en volop kunt leven zonder aan jezelf te twijfelen. Ben je klaar om eindelijk van die onzekerheid af te zijn en meer zelfvertrouwen te voelen? Maak dan snel een afspraak.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.