fbpx

Prestatieverbetering

Wat zou je graag willen ervaren in plaats van wat je nu ervaart? Welke doelen zou je graag bereiken? Zou je graag hogere resultaten halen op school? Zou je graag beter presteren op je werk? Zou je eindelijk die deal willen sluiten of die quota willen halen? Veel mensen weten precies wat ze willen, maar slechts weinigen slagen erin om hun volledig potentieel te benutten. Waardoor presteer je onder je niveau? Is het stress, faalangst, concentratieproblemen, krijg je jezelf maar niet gemotiveerd om je helemaal te geven? Hypnose kan je helpen om de beste versie van jezelf te worden en echt uit te blinken in wat je doet. 85 percent van succes zit tussen de oren, en dat is net waar hypnose zo effectief kan werken.

prestaties

kan hypnose mij helpen?

Onderpresteren is een negatief gedrag, en wat hypnose doet, is een negatief gedrag vervangen door een positief gedrag. Deze prestatieverbetering via hypnose is vooral werk- en schoolgerelateerd. Indien je graag beter wil presteren op vlak van sport, raden wij je graag ons Hypnotic Sport Coaching™ programma aan.

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Dit is een echte sessie op maat: wat zou je graag willen bereiken? Wat zijn de blokkades waar je mee worstelt? De hypnosetherapeut bespreekt tot in detail met jou wat je huidige gedrag is, wat je doel is en wat daarvoor nodig is om te veranderen. Daarna word je onder hypnose gebracht en spreekt de hypnosetherapeut je onderbewustzijn aan om die blokkades op te heffen en die veranderingen door te voeren. Eindelijk volledig vrij zijn van wat je eerst tegen hield, zodat je jezelf kan waarmaken.

Hoeveel kost zo'n sessie?

Afhankelijk van hoeveel sessies je onderbewustzijn nodig heeft, zorgen we ervoor dat we aanpassen wat nodig is zodat je je doelen kunt bereiken. Uiteraard trachten we dit te doen binnen zo weinig mogelijk sessies, maar zal het voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel aangepast wordt. Een sessie kost 150 euro.

Voor een FobieStop kies je voor de “Hypnosesessie” bij de afspraaktypes.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.

Shopping Basket