Concentratieproblemen

Concentratieproblemen kunnen verschillende vormen en maten aannemen. Er kan sprake zijn van een concentratiestoornis als ADD of ADHD, maar het kan ook dat je gewoon snel bent afgeleid. Je hebt veel aandacht voor details en overziet daardoor het geheel niet, soms raak je de draad kwijt in een gesprek, je verliest je in onbelangrijke zaken, misschien vergeet je wel dingen. Of vind je het moeilijk om je op een taak te concentreren. Misschien drijven je gedachten weg tijdens het werken, of kan je je maar niet focussen op de leerstof voor school. Welke vorm je concentratieprobleem ook aanneemt: hypnose kan je helpen om het onder controle te krijgen.

Concentratie

kan hypnose helpen?

Indien je niet lijdt aan een concentratiestoornis als ADD of ADHD, kan hypnose een oplossing bieden voor jou.

Hoe gaat zo'n sessie in z'n werk?

Tijdens een hypnosesessie spreken we je onderbewustzijn aan dat het niet langer nut heeft om die concentratieproblemen in stand te houden. Die concentratieproblemen zijn een oud, negatief gedrag en zijn niet meer relevant voor jou. In plaats daarvan wordt dat probleem vervangen door een nieuw, positief gedrag van optimale focus. De hypnosetherapeut overtuigt je onderbewustzijn ervan om dat nieuwe, positieve gedrag in de plaats te stellen, en jij kan verder met een alert en geconcentreerd bewustzijn. Zonder afgeleid te worden door je gedachten of je omgeving, kan je je focussen op wat er echt toe doet.

hoeveel kost zo'n sessie?

Een sessie kost 150 euro.

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.