Hypno4pain – Verlost van je pijn dankzij hypnose 2018-09-18T14:52:17+00:00

PIJNBESTRIJDING

Pijn is niet altijd negatief, vaak heeft het een functie. Wanneer je lichaam pijn ervaart, is dat een signaal dat er iets mis is. Maar wanneer het pijnsignaal geen functie meer heeft, kan er gesproken worden van chronische of uitbehandelde pijn. Chronische pijn heeft een enorme impact op je leven, en vaak worden mensen met zulke pijn niet serieus genomen. Ze ondergaan behandeling na behandeling, maar zonder resultaat. In plaats van al die dure behandelingen, medicatie en ingrepen die de pijn niet verhelpen, kan hypnose als een alternatief dienen.

PIJN: KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Enkel indien er geen reden meer is om pijn te hebben, schakelen we met hypnose dat signaal uit. Met hypnose behandelen we chronische pijn, waar dokters niets meer aan kunnen doen. Onverklaarbare pijn, uitbehandelde pijn, fantoompijn, restpijn of uitstralingspijn kunnen verholpen worden met behulp van hypnose.

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

“Zonder brein geen pijn”. De interpretatie van pijn gebeurt in onze hersenen, maar de beleving van pijn kan beïnvloed worden door hypnose. Bij chronische pijn heeft de pijn geen functie. Tijdens een hypnosesessie vragen we je onderbewuste dan ook om die pijnsignalen niet meer door te geven.

Maak vandaag nog een afspraak