HypnoSleep

Wat is HypnoSleep?

Een slechte nachtrust kan nefast zijn voor je gezondheid en je levenskwaliteit. Je voelt je moe, dof, minder alert en prikkelbaar. Raak je moeilijk in slaap? Word je vaak wakker gedurende de nacht? Lig je te woelen? Dan is HypnoSleep™ de oplossing voor jou.

Wanneer je slaapproblemen hebt, schrijft een dokter je al snel slaapmedicatie voor. Dat is jammer, want het is verslavend en kan je gezondheid schaden. Via een hypnosesessie is het probleem meteen opgelost, het is uiterst effectief en bezorgt jou de heerlijke nachtrust die je verdient.

Wat kan HypnoSleep voor jou betekenen?

Als je een verstoorde nachtrust hebt, wat het probleem ook is, dan moet je onderbewustzijn iets anders als jezelf willen. Op bewust vlak wil jij natuurlijke genieten van een gezonde nachtrust zoals de natuur het bedoeld heeft. Je kan je onderbewustzijn echter niet zo makkelijkovertuigen van het feit dat het “wakker liggen” of “slecht slapen” proces dat misschien al enkele jaren draait niet langer datgene is wat het beste is voor jou.

Voor de sessie bespreekt onze hypnotherapeut met jou wat nu juist het probleem is. Lig je uren te piekeren vor je in slaap valt? Slaap je niet door? Slaap je onrustig? Of wat dan ook je slaapprobleem is. Er wordt soms ook gekeken naar wat dat doet met je leven, met andere woorden welke negatieve gevolgen heeft dit voor jou, je leven (zowel professioneel, familiaal als sociaal) en je omgeving. We bespreken welke voordelen je zou hebben wanneer je de perfecte nachtrust hebt b.v: uitgeslapen zijn, meer energie, telkens klaar om een nieuwe dag te beginnen of beter geconcentreerd zijn.

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van wat de huidige situatie is en van wat je daarvoor in de plaats wil, gaan we aan de slag. Zodra je in hypnose bent, heeft de hypnotiseur als ware een rechtstreekse lijn met je onderbewustzijn. Zo kunnen we een bestaande programmatie overschrijven met de nieuwe gewenste doelen, in dit geval een perfecte nachtrust. Je onderbewustzijn is nu op de hoogte gesteld van het nieuwe doel en gaat alle veranderingen maken die nodig zijn om er voor te zorgen dat je op de snelste en veiligste en meest gezonde manier je doel bereikt.

Hoe snel mag je veranderingnen verwachten?

Na de sessie gaat je onderbewustzijn aan de slag, hoeveel tijd je onderbewustzijn echter nodig heeft nodig heeft voor het maken van veranderingen kunnen we je niet vertellen. De ene persoon merkt de volgende nacht al merkelijke veranderingen, bij andere loopt het eerder geleidelijk en merken ze niet direct ingrijpende veranderingen aan hun slaappatroon. het is echter heel belangrijk dat je je onderbewustzijn de tijd geeft om de nodige veranderingen te maken. Soms zijn er onderliggende problemen die opgelost moeten worden… en dat kan iets meer tijd vragen.

AudioHypnose als ondersteuning

Om je onderbewustzijn te ondersteunen tijden het maken van deze veranderingen krijg je een audiohypnose mee die je dient te beluisteren zodra je besluit om te gaan slapen. De suggesties op deze MP3 gaan er voor zorgen dat je sneller in slaap valt. We raden je ook aan om deze opname op je smartphone te zetten zodat je deze altijd bij je hebt. Zelfs wanneer je probleem volledig van de baan is, kan je in een situatie terechtkomen waarin je vreest moeilijk in slaap te vallen. Simpelweg de wetenschap dat je de opname bij je hebt voor noodgevallen zorgt er voor dat je ze waarschijnlijk niet eens nodig gaat hebben.

Wetenschappelijk bewezen methode

Verschillende studies tonen aan dat Hypnose een succesvolle oplossing is voor slaapproblemen!