Groepssessies

Uniek in België

Combinatie van hypnose en audiovisuele therapie voor een nog beter resultaat.

Een groepssessie ?

Tijdens een individuele hypnosesessie bespreekt de hypnosetherapeut met jou wat de redenen of triggers zijn voor je ongezonde levensstijl. Die triggers of negatieve gevoelens worden ook tijdens de groepssessie behandeld en omgevormd naar positieve gevoelens, maar de aanpak tijdens een groepssessie is anders dan die van een individuele hypnosesessie.

Tijdens zo’n groepssessie wordt hypnose gecombineerd met AVE-therapie (enkal in Aarschot). AVE staat voor audiovisueel entertainment. Dat stimuleert het brein om hypnotische suggesties nog sneller en beter op te nemen. Tijdens de groepssessie verandert de therapieruimte in een gigantische  “mind machine,” en dankzij licht- en geluidsimpulsen ervaar je een aangenaam gevoel. Zowel AVE- als hypnosetherapie helpen bij de behandeling van psychologische en fysiologische problemen, en een combinatie van de twee geeft een krachtig effect. Dit wordt nog eens versterkt doordat je een hoofdtelefoon krijgt opgezet waardoor je helemaal in je eigen cocon kan kruipen.  Zo kan je optimaal genieten van de sessie. 

  • Voor een groepssessie betaal je aanzienlijk minder dan voor een individuele sessie: €75 in plaats van € 125.

  • De groepssessie duurt 2u, eerst krijg je een uitleg over hypnose en bereiden we iedereen voor om een schitterende sessie te beleven.

  • Er is een pauze voorzien vooraleer we de hele groep in een heerlijke staat van hypnose brengen.

  • Koffie, thee, warme choco en water zijn voorzien.

  • Ben je klaar om snel en doeltreffend veranderwerk mee te maken? Schrijf je dan in voor onze groepssessie.

Wat vonden deelnemers van vorige sessies ervan ? 

Programma Aarschot

Er staat momenteel nog niets gepland in Aarschot. Meer info volgt.

Programma Antwerpen (Geen AVE)

Gezonder leven

Michael De Roeck IHR