Gezonder Leven

Maak je afspraak in Antwerpen

Gezonde eetgewoontes

Gezonde eetgewoonten, het zou evidentie moeten zijn, maar in de praktijk is het tegendeel waar. Diëten kosten vaak veel moeite en zijn niet lang vol te houden, omdat je op pure wilskracht moet doorbijten. Gezonde voeding is het ingrediënt om ook op lange termijn gezond te blijven én hypnose is het ingrediënt om het allemaal makkelijker te laten verlopen.

Hypnose kan ervoor zorgen dat oude ervaringen, gewoonten en overtuigingen onmiddellijk losgelaten kunnen worden én positieve, bekrachtigende patronen in de plaats te krijgen. Zo kan je onderbewustzijn jou bewustzijn ondersteunen, zodat het net makkelijk wordt te leven zoals jij graag zou willen.

Veel mensen weten goed genoeg wat een gezond eetpatroon is, maar vinden het toch erg moeilijk dit uit te voeren. In deze groepssessie zal je onderbewustzijn ingesteld worden om dit moeiteloos te doen.

Meer lichaamsbewustzijn (stoppen wanneer je genoeg hebt, bijvoorbeeld), traag en met aandacht eten, op de gepaste tijdstippen de juiste voeding innemen: allemaal dingen die je kunnen helpen gezond te worden, zijn en blijven.

Michael helpt dagelijks mensen de veranderingen te maken die ze al lang verlangen.

In deze groepshypnose zal je eerst achtergrond informatie krijgen over hypnose en informatie over een gezond eetpatroon. Daarna volgt de groepshypnose!

Gun jezelf deze sessie, want ze zal je vitaliteit, zowel fysiek als mentaal, enkel ten goede komen!

Waar en hoe?

Michael De Roeck IHR
  • Datum: 12 oktober 2019

  • Uren: 10:00 tot 12:00

  • Plaats: Medical Building — Antwerpen

  • Lesgever: Michael De Roeck

Voor een groepsessie betaal je aanzienlijk minder dan voor een individuele sessie: €75 in plaats van €150.