Els Rutten

"Hypnose is ongetwijfeld de beste en snelste manier
om diepe en blijvende veranderingen aan te brengen
die je dagelijks leven enorm kunnen verrijken.."

Wie is Els?

Tijdens mijn jarenlange ervaring als leidinggevende was ik voortdurend bezig met het zoeken naar manieren om het beste uit mensen naar boven te halen.

Toevallig kwam ik in aanraking met hypnosetherapie. Bij aanvang was ik eerder sceptisch, maar wel meteen gefascineerd. Door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen ben ik helemaal overtuigd van de kracht van het onderbewustzijn en werd het mij duidelijk dat je met hypnose zoveel meer kan bereiken. Het is ongetwijfeld de beste en snelste manier om diepe en blijvende veranderingen aan te brengen die je dagelijks leven enorm kunnen verrijken.

En verandering begint bij jezelf!

Ik ben er vast van overtuigd dat iedereen de kracht en de mogelijkheid heeft om te groeien en te veranderen.

Ook jij!

Mits de juiste begeleiding en ondersteuning kan je het beste uit jezelf halen en je toekomst verder in handen nemen. Met een eerlijke en persoonlijke benadering wil ik er alles aan doen om jou daarbij te helpen.

Wil je een bepaald doel behalen, een probleem oplossen, van vervelende gewoontes af geraken of een hardnekkig patroon doorbreken? Zet dan vandaag de eerste stap en maak meteen een afspraak, zodat we samen kunnen ontdekken wat hypnose voor jou kan betekenen.

Ik help je graag verder vanuit ons centrum in Gent.

els@hypnosecentrum.be

Specialisaties

Stoppen met roken

Vermageren

Virtuele Maagband

Stress en Burn Out

Angsten en Fobieën

Zelfvertrouwen

Verslavingen

Migraine

Slaapproblemen

Psychosomatische klachten

Certificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Virtuele Maagband Practitioner  (Sheila Granger Protocol)
  • The Swan Practitioner (Bob Burns)

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.