fbpx

Bekend van

Als gepassioneerde hypnotherapeut wil je je volledig concentreren op het helpen van mensen, maar de eisen van het ondernemerschap - zoals het vinden van cliënten, marketing, en administratie - kunnen overweldigend zijn.

Deze extra taken kunnen je afleiden van je werkelijke passie en expertise, waardoor je minder tijd en energie hebt voor wat echt telt: je cliënten.

Wij hebben de perfecte oplossing. Sluit je aan bij ons team en richt je uitsluitend op hypnotherapie, terwijl wij de rest regelen. Met onze ondersteuning in cliëntenwerving, marketing en administratie, kun je je 100% focussen op wat je het beste doet: transformerende hypnotherapiesessies geven.

We zoeken collega’s in Aarschot/Herselt (vanaf 1/5) en West-Vlaanderen (eigen ruimte).

Wat wij bieden:

  • Interne Opleidingen: Verrijk je kennis en vaardigheden met onze extra interne opleidingen.
  • Administratieve Ondersteuning: Laat de papierwinkel aan ons over, zodat jij je kunt focussen op je therapie.
  • Cliëntenaanbod: Geen zorgen over het vinden van cliënten, wij zorgen daarvoor.
  • Marketing: Professionele marketingondersteuning om je te helpen groeien.
  • Een Leuk Team: Werk samen met gelijkgestemde professionals in een ondersteunende omgeving.

Jouw Rol:

  • Exclusiviteit: Als teamlid voer je hypnotherapiesessies exclusief voor onze organisatie uit. Andere niet-hypnotherapeutische activiteiten zijn natuurlijk wel toegestaan.

  • Flexibiliteit: We zoeken zelfstandige therapeuten die live en online sessies kunnen uitvoeren. Dagen en uren worden in onderling overleg bepaald, met een minimum van 8 uur per week.

  • Passie voor Hypnotherapie: We zoeken individuen die een echte passie hebben voor het helpen van anderen door middel van hypnotherapie.

Dit is niet zomaar een baan, het is een kans om deel uit te maken van een team dat streeft naar positieve verandering en persoonlijke groei. Ben jij klaar om je aan te sluiten bij ons en een verschil te maken? Neem vandaag nog contact met ons op!

Interesse? 

Stel je kandidaat en we contacteren je om verdere info te geven ivm onze manier van samenwerken. Daarna doen we een eerste selectie en in de volgende stap vragen we je om een sessie uit te voeren en deze te filmen.  

Shopping Basket