UNIEKE KANS

Verkrijg dezelfde voordelen als een maagband maar dan zonder operatie"

Ervaar de voordelen van een maagbandprocedure zonder de risico's. Verander je eetgewoonten voorgoed met onze live online groepsessies en audio hypnose-opnames.

  • Ben je het zat om je een slaaf te voelen van je verlangens en van emotioneel eten?
  • Heb je het gevoel dat je elk dieet en afslankprogramma dat er is hebt geprobeerd?
  • Maar dat je nog steeds geen gewicht kunt verliezen en het er niet af kunt houden?

Het is tijd om het anders en efficiënter aan te pakken!!!

Onze virtuele maagband hypnotherapie programma biedt een veilige, niet-invasieve oplossing om je te helpen deze uitdagingen te overwinnen en jouw gewichtsverlies doelen te bereiken.

Door hypnose te gebruiken om je geest opnieuw te trainen om te denken en je te gedragen alsof je een maagband hebt gekregen, zal je je sneller voller voelen en gezondere voedingskeuzes maken.

Maar daar blijft het niet bij. Ons programma omvat naast drie live online groepssessies , ook twee audio-hypnose-opnames voor blijvende ondersteuning. 

Je krijgt deskundige begeleiding en ondersteuning om je te helpen blijvende veranderingen aan te brengen in je gewoonten en gedragingen met betrekking tot eten.

Zeg vaarwel tegen de frustratie en teleurstelling van mislukte dieetpogingen. Meld je vandaag nog aan voor ons virtuele maagband hypnotherapie programma en begin je reis naar een gezondere, gelukkigere jij.

introductie tot hypnose

Is dit je eerste ervaring met hypnose, geen probleem je krijgt voldoende info zodat je er helemaal klaar voor bent.

Een krachtige HypnoseSessie

Ook in groep, ook online kan je een krachtige hypnosessies beleven... onze jarenlange ervaring zorgt daarvoor.

Een programma met een bewezen en doeltreffende aanpak

Wereldwijd wordt dit programma ingezet met fantastische resultaten tot gevolg. Rob De Groof is de enige officiële trainer in België en Nederland voor dit programma,een unieke kans om samen te werken met de expert op dit vlak. Rob is niet beschikbaar voor individuele sessies. Grijp je kans!!

In groep en toch persoonlijk

Ook al is dit een groepssessie en zou je verwachten dat de suggesties heel algemeen zijn en misschien niet geschikt voor jou. Niks is minder waar, onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je je persoonlijke doelen kunt stellen.

Goedkoper

Groepssessies zijn goedkoper dan persoonlijke sessies, maar kunnen net zo effectief zijn.

Alles Wat Je Moet Weten:

Hier kan je alle informatie terugvinden.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@hypnosecentrum.be of tijdens de kantooruren op 016/573092.

  • Sessie #1 – donderdag 16 maart 2023 om 19u
  • Sessie #2 – donderdag 23 maart 2023 om 19u
  • Sessie #3 – donderdag 6 april 2023 om 19uKan je voor de één of andere reden een sessie (onverwachts) niet bijwonen, geen paniek, je ontvangt een replay zodat je de sessie kan herbekijken.

De sessies gaan online door zodat je ze kan volgen in het comfort van je eigen huis. Je hoeft je dus niet te verplaatsen en daardoor spaar je kostbare tijd uit. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waarin je niet gestoord wordt en een goede internetverbinding. 

Het programma kost slechts €247 en daarvoor krijg je drie live sessies met Rob De Groof en twee audiohypnose MP3’s als blijvende ondersteuning. 

Ter info: een individueel virtueel maagbandprogramma kost tussen de €695 en de €925. 

Bekend van:
Dit programma wordt uitgevoerd door
Rob De Groof, internationaal hypnosetrainer en zaakvoerder van Hypnosecentrum.be en van de European Hypnosis Academy.

Rob is de officiële en exclusieve trainer voor het internationaal gerenomeerde Sheila Granger Virtual Gastric Band Protocol in België & Nederland.

Maak kennis met Rob tijdens
het bekijken van dit TV Interview.

Wat zeggen anderen

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Tijdens hypnotherapie wordt een persoon begeleid naar een staat van diepe hypnose en gerichte aandacht. In deze staat is een persoon meer open voor positieve suggesties en kan hij of zij toegang krijgen tot hun onderbewustzijn, waar negatieve gedachten en gedragingen opgeslagen kunnen zijn. De hypnotherapeut kan vervolgens suggesties doen om de persoon te helpen zijn of haar uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te maken.

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

Groepssessies zijn niet geschikt voor alle problemen of issues. We selecteren de onderwerpen voor onze groepssessies op basis van de mogelijkheid om ze net zo succesvol te maken als een individuele sessie.

Ja, iedereen is welkom. Als je minderjarig bent en zonder ouders deelneemt, hebben we graag een schriftelijke toestemming. 

Niemand kan resultaat van een therapeutische sessie garanderen, ook wij niet. We kunnen je enkel garanderen dat we er alles aan doen om je de best mogelijke groepssessie te geven. De slaagkans is zeer hoog!

"Ervaar de kracht van hypnotherapie en begin je reis naar een gezondere jij"