UNIEKE FOMULE: Combinatie van Hypnotherapie en AVE-Therapie

Geef je zelfvertrouwen een BOOST en transformeer je leven.

"Verhoog je zelfvertrouwen en geef je leven een positieve wending met onze effectieve groepshypnosesessie.

Meld je nu aan en ontdek het zelf!"

  • Ben je het zat om je belemmerd te voelen door een gebrek aan zelfvertrouwen?
  • Worstel je met zelftwijfel en angst die je ervan weerhouden je volledige potentieel te bereiken?
  • Heb je het gevoel dat je gebrek aan zelfvertrouwen je tegenhoudt om je doelen te bereiken en het leven te leiden dat je verdient?

Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en deze belemmeringen voor succes te overwinnen. Stel je voor hoeveel beter je leven zou kunnen zijn als je het vertrouwen had om je dromen na te jagen en alle uitdagingen die op je pad komen aan te kunnen.

Onze groepshypnosesessie is de oplossing die je zoekt.

We begeleiden je door een ontspannende en transformerende ervaring die je zal helpen je innerlijke kracht aan te boren en het vertrouwen op te bouwen dat je nodig hebt om te slagen. 

introductie tot hypnose

Is dit je eerste ervaring met hypnose, geen probleem jekrijgt voldoende info zodat je er helemaal klaar voor bent.

Een krachtige HypnoseSessie

Ook in groep, ook online kan je een krachtige hypnosessies beleven... onze jarenlange ervaring zorgt daarvoor.

Audio-visuele entrainment (AVE)

Tijdens de sessie gebruiken we een combinatie van speciale licht- en geluidseffecten die ervoor zorgen dat de hypnotische staat nog intenser wordt, wat de effectiviteit ervan verhoogt

In groep en toch persoonlijk

Ook al is dit een groepssessie en zou je verwachten dat de suggesties heel algemeen zijn en misschien niet geschikt voor jou. Niks is minder waar, onze unieke aanpak zorgt ervoor dat je je persoonlijke doelen kunt stellen.

Goedkoper

Groepssessies zijn goedkoper dan persoonlijke sessies, maar kunnen net zo effectief zijn voor bepaalde issues.

Wat is AVE-Therapie?

Audio-visuele entrainment (AVE) is een vorm van neurostimulatie die gebruik maakt van auditieve en visuele stimuli om hersengolffrequenties te veranderen en een gewenste hersengolfstaat te induceren. Het wordt vaak gebruikt als hulpmiddel voor ontspanning, meditatie en stressvermindering, evenals voor de behandeling van aandoeningen zoals slaapstoornissen, angst en depressie. Tijdens een AVE-sessie zit of ligt iemand en draagt hij of zij een hoofdtelefoon  die specifieke frequenties van geluid naar de oren sturen, terwijl hij of zij ook naar een visuele weergave kijkt die flitsende lichten of veranderende kleuren kan bevatten. De combinatie van de auditieve en visuele stimuli beÎnvloedt de hersengolffrequenties en helpt de hersenen om een gewenste hersengolfstaat te bereiken, zoals alfa- of thetagolven, die geassocieerd zijn met ontspanning, meditatie en diepe hypnose.

 

“Tijdens onze groepssessie krijgt elke deelnemer een hoofdtelefoon waardoor je de stem van de hypnotherapeut in combinatie met speciale geluiden hoort, wat de hele ervaring nog intenser maakt.”

Bekend van:
Bekend-van-1
Deze sessie wordt gepresenteerd door
Rob De Groof, internationaal hypnosetrainer en zaakvoerder van Hypnosecentrum.be en van de European Hypnosis Academy.

Maak kennis met Rob tijdens
het bekijken van dit TV Interview.

Wat zeggen anderen

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Tijdens hypnotherapie wordt een persoon begeleid naar een staat van diepe hypnose en gerichte aandacht. In deze staat is een persoon meer open voor positieve suggesties en kan hij of zij toegang krijgen tot hun onderbewustzijn, waar negatieve gedachten en gedragingen opgeslagen kunnen zijn. De hypnotherapeut kan vervolgens suggesties doen om de persoon te helpen zijn of haar uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te maken.

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

Groepssessies zijn niet geschikt voor alle problemen of issues. We selecteren de onderwerpen voor onze groepssessies op basis van de mogelijkheid om ze net zo succesvol te maken als een individuele sessie.

Ja, iedereen is welkom. Als je minderjarig bent en zonder ouders komt, hebben we graag een schriftelijke toestemming. Als je last hebt van epilepsie, laat het ons dan voor aanvang van de sessie weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden (zie AVE-therapie).

Niemand kan resultaat van een therapeutische sessie garanderen, ook wij niet. We kunnen je enkel garanderen dat we er alles aan doen om je de best mogelijke groepssessie te geven. De slaagkans is zeer hoog!

"Neem de eerste stap naar een zelfverzekerder en meer vervullend leven"