HOOGTEVREES

Maak je afspraak in Aarschot, Antwerpen of Gent

HOOGTEVREES

Hoogtevrees is een van de meest voorkomende angsten. Je voelt een krachtige paniekreactie wanneer je op grote hoogte staat, of zelfs wanneer je de trap op moet. Via hypnose is één sessie vaak voldoende om je van je hoogtevrees af te helpen.

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last heb van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je hoogtevrees niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je hoogtevrees verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig, en situaties of zaken die vroeger een trigger waren, zijn dat nu niet langer.

HOEVEEL KOST ZO’N SESSIE?

In slechts één sessie helpen we je voorgoed van hoogtevrees af. Een sessie kost 150 euro.

Voor een FobieStop kies je voor de “Hypnosesessie” bij de afspraaktypes.