Bekend van:

Internationaal Succesprogramma gecreëerd in de UK

Herontdek je comfort met HypnoMeno

Navigeer moeiteloos door de menopauze dankzij de kracht van hypnose

Herken jij de volgende symptomen?

  • Wakker worden midden in de nacht, badend in het zweet.
  • Last van opvliegers, zowel overdag als 's nachts.
  • Plotselinge stemmingswisselingen en onverklaarde prikkelbaarheid.

Dan is HypnoMeno de oplossing voor jou!

Duik dieper in een therapie die is ontworpen met de moderne vrouw in gedachten. HypnoMeno biedt een unieke aanpak die is gericht op het verminderen en beheren van de uitdagende symptomen van de menopauze. Waar traditionele methoden tekortschieten, biedt HypnoMeno een veilig en natuurlijk alternatief om je lichaam en geest in harmonie te brengen.

Met HypnoMeno hoef je je niet langer machteloos te voelen tegenover de onvoorspelbare kant van de menopauze. Onze methode richt zich op de kern van het probleem, herstelt het evenwicht en geeft je de tools om controle te krijgen over je welzijn.

Of je nu worstelt met slaapstoornissen, opvliegers of stemmingswisselingen, HypnoMeno is je bondgenoot op deze reis. Wordt lid van de vele vrouwen die al hebben ontdekt hoe transformatief deze behandeling kan zijn en begin vandaag nog aan je weg naar een comfortabeler en gelukkiger leven.

Gratis informatiegesprek

We erkennen dat navigeren door de menopauze complex en uitdagend kan zijn. Daarom bieden we je een kosteloos oriëntatiegesprek van 15 minuten aan. Tijdens dit gesprek ontdek je hoe HypnoMeno jouw reis kan vergemakkelijken en je kan ondersteunen om comfortabeler en evenwichtiger door deze levensfase te gaan.

Ontdek Ingrid's transformerende ervaring met HypnoMeno. Van slapeloze nachten en dagelijkse 'vapeurs' naar rust en balans.
Laat je inspireren door haar ervaring.

Krachtige HypnoseSessies Op Jouw Maat

Binnen de HypnoMeno-sessies passen we krachtige technieken toe om jouw onderbewustzijn te richten op je nieuwe doel: "menopauzesymptomen effectief beheersen". Elke sessie wordt afgestemd op jouw unieke behoeften voor een persoonlijke ervaring.

Een programma met een bewezen en doeltreffende aanpak

Helen Breward uit de UK creëerde dit programma. Onze HypnoMeno Experten genoten een persoonlijke opleiding van haar. Over de hele wereld kent dit programma talrijke succesverhalen.

AudioHypnose MP3 als ondersteuning

Na de sessie ontvang je tevens enkele audiohypnose MP3's voor voortdurende ondersteuning. Er zit zelfs een speciale versie bij voor tijdens je wandelingen!

Het verhaal van Marianne

Toen Marianne, een 53-jarige onderwijzeres, HypnoMeno ontdekte, was ze enigszins sceptisch. Al jaren worstelde ze met de onvoorspelbare uitdagingen van de menopauze. Slapeloze nachten, plotselinge opvliegers en onverklaarbare stemmingswisselingen beheersten haar dagelijks leven. Na slechts twee sessies met HypnoMeno voelde ze al een merkbaar verschil. De frequentie van haar opvliegers verminderde en haar nachtrust verbeterde aanzienlijk. "Het voelde alsof ik eindelijk weer de controle over mijn lichaam en leven terugkreeg", zegt Marianne. Dankzij HypnoMeno heeft ze nu de tools en technieken om zichzelf te helpen, wat haar een hernieuwd gevoel van vertrouwen en welzijn geeft.

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Tijdens hypnotherapie wordt een persoon begeleid naar een staat van diepe hypnose en gerichte aandacht. In deze staat is een persoon meer open voor positieve suggesties en kan hij of zij toegang krijgen tot hun onderbewustzijn, waar negatieve gedachten en gedragingen opgeslagen kunnen zijn. De hypnotherapeut kan vervolgens suggesties doen om de persoon te helpen zijn of haar uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te maken.

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

In de therapeutische wereld zijn garanties complex. Ook wij kunnen geen absolute garantie bieden. Echter, ons programma bevat meerdere sessies waardoor er altijd ruimte is voor aanpassingen en optimalisatie.

"Ervaar de kracht van hypnotherapie en verlicht jouw menopauzesymptomen...

Ons Team
Rob-square-1-1-1-1-1.webp
Shana2-1-1-1-1-1-1.webp
Ontwerp-zonder-titel-40-1-1-1-1-1.webp
Foto-Katleen-e1598528384271-1-1-1-1-1.webp
2-2-1-1-1-1.webp