Active Flow – Hypnose in beweging2018-09-14T09:48:12+00:00

De combinatie tussen hypnose en beweging werd reeds in 1975 uitgebreid onderzocht in Hongarije. Nu kan je ook bij Hypnosecentrum.be terecht voor deze unieke ervaring.

In hypnose terwijl je in beweging bent

Active Alert Hypnosis, of ActiveFlow, gebruikt hypnose in een actieve en alerte staat. Dat verschilt van een gewone hypnosesessie, waar je soms een diepe staat van ontspanning ervaart.

ActiveFlow is net dat tikkeltje anders, de formule maakt gebruik van actie, van helderheid, niet van verstillen maar van beweging.

ActiveFlow brengt je onder hypnose, net zoals een normale sessie, maar dankzij repetitieve beweging.

Hoe gaat zo’n ActiveFlow sessie in z’n werk?

Tijdens een ActiveFlow-sessie, word je naar een hypnotische staat geleid doordat je op een hometrainer fietst. De monotone en repetitieve beweging van het trappen brengt je in hypnose. In plaats van de sleutelwoorden tijdens een normale hypnosesessie, namelijk “meer en meer ontspannen” of “dieper en dieper in hypnose,” gebruikt Active Flow de volgende bewoordingen: “helderder en helderder,” “actief” en “alert” om je in hypnose te brengen en daar te houden.

Dankzij je tijd op de hometrainer, kom je in een staat van active flow en installeert de hypnosetherapeut een anker in je onderbewuste, waardoor jij op ieder moment dat anker kan gebruiken om je prestatie te verbeteren.

Welke problemen kan je aanpakken met ActiveFlow ?

Iedere hypnosessie kan een ActiveFlow-sessie worden. Ieder probleem dat we met een gewone hypnosesessie aanpakken, kunnen we ook met Active Flow aanpakken. Heb je het gevoel dat een ActiveFlow sessie misschien beter of interessanter voor je is? Maak dan een ActiveFlow afspraak in plaats van een gewone hypnosesessie te boeken.

ActiveFlow aanbod voor sporters

Voor particulieren en amateursporters

Voorafgaand aan de sessie is er een intakegesprek van een kwartier. De hypnosetherapeut vraagt je wat je wil bereiken als sporter, en op welk moment.

Gepersonaliseerde coaching tijdens het joggen2018-09-07T11:51:03+00:00
Prestatieverbetering en verbetering mentale staat2018-09-07T12:02:28+00:00

Voor professionele sporters

Voor professionele sporters, komt de active flow-coach ter plaatse om jou of je team bij te staan tijdens een training. Je kan kiezen voor een pakket van vijf coaching sessies, of opteren om een maand lang de active flow coach te jouwer beschikking te stellen.

Een ActiveFlow Coach aan je zijde voor 1 maand2018-09-08T07:10:23+00:00
Prestatieverbetering en verbetering mentale staat2018-09-07T12:02:28+00:00

ActiveFlow aanbod voor bedrijven

Voor bedrijven hebben wij twee pakketten; je kan kiezen om samen met je team een groep sessie te boeken of om de coach voor een volledige dag in te huren voor een-op-een sessies met je teamleden. De groep sessie bedraagt 75 euro per persoon, voor één-op-één sessies kan de prijs worden aangevraagd.