fbpx

Verdiep Jouw Hypnosevaardigheden met de Masterclass Regressie

De Masterclass Regressie is een vervolg en verdieping van het regressieonderdeel uit de Advanced Hypnose (Module 3). Regressie betekent terugkeren naar een eerder moment in het verleden, waar elk trauma of probleem zijn oorsprong vindt. Of dit nu vorige week, vorig jaar of in een vorig leven was, met regressie kun je teruggaan naar dat specifieke moment.

Dave Elman ontwikkelde een techniek genaamd de Elman regressie, die ervoor zorgt dat de cliënt direct naar het moment wordt geleid waar het probleem is ontstaan. Dit wordt spontane regressie genoemd.

Met deze cursus leer je de oorzaak van een probleem te vinden en op te lossen, ongeacht waar of wanneer dit probleem is ontstaan, zelfs als het 10, 30 of 100 jaar geleden is.

Doel

De oorzaak van alles wat je hier en nu ervaart, ligt in het verleden. Zodra je iemand in hypnose brengt, kan de cliënt in spontane regressie gaan. Wanneer dit gebeurt, moet je weten wat te doen. Of de regressie nu bedoeld of onbedoeld is, als hypnotiseur moet je juist kunnen handelen.

Tweedaagse On Site Training
Evert Kampert
Nederlands
Masterclass
Certificaat
Replay Beschikbaar
Gratis Lunch

Mogelijkheden

Na het volgen van deze cursus ben je in staat om zelfstandig regressie toe te passen in je praktijk. Dit stelt je in staat om de problemen van je cliënten op een andere manier te benaderen en effectief op te lossen als professioneel hulpverlener.

De Masterclass Regressie is een vervolg en verdieping van het regressieonderdeel uit de Advanced Hypnose (Module 3). Als je de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken hebt gevolgd, beschik je nog niet over voldoende kennis voor deze masterclass. Om deel te nemen, dien je Module 3 te hebben afgerond, waarin je al een inleiding tot regressie hebt gekregen.

Als je elders een cursus hebt gevolgd of denkt voldoende kennis te hebben, dan kun je alsnog deelnemen. Het besluit tot definitieve deelname wordt echter beoordeeld door de docent.

Schrijf je vandaag nog in en breid je vaardigheden uit met deze essentiële techniek voor elke professionele hypnotherapeut!

Lesstof

Praktische Informatie:

Extra's: