Katleen Claessens

WIE IS DIT?

Hypnosetherapie kwam op mijn pad toen ik me verder wilde ontplooien en op zoek was naar innerlijke groei. Het was zo’n verrijkende ervaring dat ik deze techniek ook wilde toepassen om op mijn beurt anderen te helpen. Door meerdere cursussen te volgen is de passie voor hypnose alleen maar gegroeid en zijn de uitgebreide mogelijkheden nog duidelijker geworden!

Hypnose is een uitstekend middel om mensen op een snelle, efficiënte manier te helpen en problemen van diverse aard aan te pakken. Of het nu om fysieke of mentale problemen gaat, vervelende gewoontes, angsten, … of diepere levensvragen, meer verbinding met jezelf,….
Hypnose helpt je om jouw doel te bereiken en het beste uit jezelf te halen.
Ik beschik over de nodige technieken om ook onderliggende problemen aan te pakken. Zo krijg je een oplossing op jouw maat!

  • Nederlandstalige en Franstalige Sessie’s
  • Fysieke problemen
  • Mentale problemen
  • Vervelende gewoontes
  • Angsten/Fobieën
  • Diepere levensvragen
  • Meer verbinding met jezelf