david kerremans

"De wereld van hypnose is ontzettend uitgebreid en door constante bijscholing help ik mijn cliënten op een gepersonaliseerde manier hun doelen te bereiken."

Wie is David?

Hypnose en Hypnosetherapie hebben hem de kans gegeven om deze passie te volgen en zich te verdiepen in de werking van het menselijke brein en zijn connectie met het lichaam. Iedereen bezit volgens David de innerlijke kracht om zijn/haar problemen op te lossen. Soms hebben we gewoon een beetje hulp nodig om die kracht te ondersteunen/sturen. Hypnose is hiervoor de perfecte tool.

De wereld van hypnose is ontzettend uitgebreid en door constante bijscholing helpt David zijn klanten op een gepersonaliseerde manier hun doelen te bereiken.

david@hypnosecentrum.be

Specialisaties

Stress

Vervelende gewoontes

HypnoStop

HypnoSleep

FobieStop

HypnoSlim

HypnoMaagband

Certificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Virtual Gastric Band Practitioner 
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.