katleen claessens

"Hypnose is een uitstekend middel
om mensen op een snelle, efficiënte manier te helpen
en problemen van diverse aard aan te pakken."

Wie is katleen?

Hypnosetherapie kwam op mijn pad toen ik me verder wilde ontplooien en op zoek was naar innerlijke groei. Het was zo’n verrijkende ervaring dat ik deze techniek ook wilde toepassen om op mijn beurt anderen te helpen. Door meerdere cursussen te volgen is de passie voor hypnose alleen maar gegroeid en zijn de uitgebreide mogelijkheden nog duidelijker geworden!

Hypnose is een uitstekend middel om mensen op een snelle, efficiënte manier te helpen en problemen van diverse aard aan te pakken. Of het nu om fysieke of mentale problemen gaat, vervelende gewoontes, angsten, … of diepere levensvragen, meer verbinding met jezelf,…. Hypnose helpt je om jouw doel te bereiken en het beste uit jezelf te halen.

Ik beschik over de nodige technieken om ook onderliggende problemen aan te pakken. Zo krijg je een oplossing op jouw maat!

Mailen kan naar katleen@hypnosecentrum.be

Specialisaties

HypnoSlim

HypnoStop

HypnoMeno

Virtuele Maagband

Verslavingen

Angsten en Fobieën

Slaapproblemen

Trauma – Depressie – Stress

Burn Out

Holistische aanpak

Meer verbinding met jezelf

Certificaties

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • HypnoOncology
  • Virtuele Maagband Practitioner  (Sheila Granger Protocol)
  • The Swan Practitioner (Bob Burns)

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.