shana roomers

Shana's persoonlijke inbreng leidde tot de ontwikkeling van uiterst effectieve methodes.
"Ik probeer altijd het globale plaatje te bekijken, om zo de problematiek vanuit een nieuw perspectief te benaderen en aan te pakken!"

Wie is Shana?

Shana wist al snel dat ze in de zorgsector terecht wou. De werking van de menselijke psyche interesseren haar al van jongs af aan. Ze werkt zowel met volwassenen als met kinderen. Na haar opleiding tot hypnosecoach heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken rond dieperliggende thema’s en emoties, angsten, en het aanpassen van gedragspatronen. Ook voor relationele en problemen omtrent intimiteit kan je bij haar terecht. Naast haar werk met volwassenen is ze enorm geboeid door de wereld van het kind. Door haar creativiteit en verbeeldingsvermogen kan ze zich perfect inleven in de beleving van een kind. Om die reden is Shana de hypnosecoach bij uitstek in het helpen van kinderen en jongeren met gedrags- en leerproblemen. Ook ondersteunt ze daarin de ouders met tips, die maken dat het kind vanuit alle richtingen ondersteunt kan worden.

Shana’s persoonlijke inbreng leidde tot de ontwikkeling van uiterst effectieve methodes. “Ik probeer altijd het globale plaatje te bekijken, om zo de problematiek vanuit een nieuw perspectief te benaderen en aan te pakken!”

Haar directe manier van werken, zorgt voor een snelle en efficiënte aanpak. Zit je met iets? Laat het niet hangen, pak het aan!

Indien er nog vragen zijn, of je wilt jouw problematiek eerst even bespreken kan je altijd een mailtje sturen naar shana@hypnosecentrum.be.

specialisaties

Emoties: kwaadheid, verdriet, stress, burn-out,… 

Dieperliggende thema’s

Faalangst, Zelfvertrouwen, Angsten, Burn-out,…

Hypno4Kids (jonge kinderen en tieners)

Gedragspatronen (tics, roken, hypnoslim, hypnomaagband,…)

Problemen rond intimiteit

certificaties

 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
 • Certified Direct Hypnotist
 • Virtual Gastric Band Practitioner 
 • Proud member of the International Order of Master Hypnotists
 • Internationaal Register Hypnotherapeut
 • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
 • Certified Direct Hypnotist
 • Certified Children Hypnotist
 • Life Coach
 • Proud member of the International Order of Master Hypnotists

Vragen? Plan een gratis gesprek

Als je geïnteresseerd bent in hypnotherapie om jouw problemen aan te pakken en je doelen te bereiken, maar nog vragen heeft, nodigen wij je uit om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen met één van onze ervaren therapeuten.

Met een gratis en vrijblijvend gesprek kunt u onze therapeuten ontmoeten, al je vragen stellen en bespreken of hypnotherapie geschikt is voor jouw specifieke situatie. Er zijn geen verplichtingen, alleen de kans om je gezondheid te verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om je gratis gesprek te reserveren en begin je reis naar een gezonde en gelukkige toekomst.