PLANKENKOORTS

Maak je afspraak in Aarschot, Antwerpen of Gent

PLANKENKOORTS / PODIUMANGST

Voel je je zenuwachtig wanneer je een podium op moet? Krijg je klamme handen wanneer je je muziekstuk, performance of dans moet brengen? Klap je helemaal dicht of vergeet je je tekst? Produceer je de verkeerde noot of dans je helemaal uit het ritme vanwege stress? Of durf je niet aan een auditie deel te nemen uit angst je belachelijk te maken?

Plankenkoorts is de dooddoener voor iedere artiest. Misschien heb je er nooit last van gehad en kwam het plots opzetten, of heb je er altijd mee gekampt en staat het in de weg van jou en een artistieke onderneming. Podiumangst kan verschillende oorzaken hebben: je kan bang zijn dat je wordt uitgelachen, dat je niet goed genoeg bent, dat je zal falen. Of je krijgt zoveel stress dat je een blackout hebt. Stress, faalangst, een laag zelfvertrouwen of een fysieke belemmering zoals zweten, blozen of stotteren zijn slechts een paar redenen. Het kan voorkomen dat je nooit last hebt van bovengenoemde zaken, totdat je je kunsten moet vertonen of opvoeren. Wat de oorzaak ook is, hypnose kan een uitweg bieden.

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last heb van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Om je podiumangst te behandelen, maken we gebruik van ons FobieStop™ programma. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je plankenkoorts niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je angst verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig, en situaties die vroeger en trigger waren, zijn dat nu niet langer. Je kan weer met plezier musiceren, dansen en spelen.

HOEVEEL KOST ZO’N SESSIE?

In slechts één sessie helpen we je voorgoed van die vervelende plankenkoorts af. Een sessie kost 150 euro.

Voor deze sessie kan je een gewone “Hypnosesessie” inboeke bij de afspraken.