ROUWVERWERKING

Maak je afspraak in Aarschot, Antwerpen of Gent

ROUWVERWERKING

Wanneer je iemand verliest, gebeurt het soms dat je dat verdriet met je blijft meedragen. Je kan het niet loslaten, blijft aan die persoon of zijn overlijden denken en herleeft het in je gedachten of in je dromen. Soms weet je gewoon niet hoe je om moet gaan met een overlijden, en heb je hulp nodig bij het verwerken van je verlies. Of misschien weet je niet goed hoe je om moet gaan met dat rouwen. Of heb je het gevoel dat je niet mag rouwen, omdat je er geen recht op hebt of omdat het ‘zwak’ is. Wat de reden ook is, hypnose kan je een oplossing bieden.

Indien je je gevoelens niet goed kan plaatsen of kanaliseren, en dus ook niet verwerken, kan dat een negatieve invloed hebben op je leven. Je hebt het gevoel dat je vast zit, dat je dat verdriet niet kan loslaten. Misschien voel je je wel schuldig, of heb je het gevoel dat je niet mag loslaten omdat je dan onrecht doet aan die persoon die je verloren bent. Daardoor ga je je anders gedragen of ontwikkel je symptomen die je belemmeren. Indien je rouwverwerking mis gaat, kan je zelfs fysieke problemen krijgen, je kan ziek worden, of je ontwikkelt slaapproblemen, concentratiestoornissen, prikkelbaarheid, depressie, etc. Heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt bij je rouwverwerking? Dan kan hypnose jou helpen.

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Met behulp van hypnose helpen we je beter om te gaan met rouwen en kunnen we er voor zorgen dat je eindelijk dat verlies gaat verwerken. We spreken je onderbewuste aan om de negatieve emoties die aan het verlies en het rouwen verbonden zijn te verminderen, en vervangen die door positieve emoties. Zo kan je het gebeurde een plaatsje geven.

Afhankelijk van hoeveel sessies je onderbewustzijn nodig heeft, zorgen we ervoor dat we verwerken wat nodig is zodat je verder kan met je leven. Uiteraard trachten we dit te doen binnen zo weinig mogelijk sessies, maar zal het voor iedereen anders zijn aangezien elke behandeling individueel aangepast wordt.