Seksuele problemen aanpakken met hypnose2018-09-19T12:02:47+00:00

SEKSUALITEIT

Maak je afspraak in Aarschot, Antwerpen of Gent

SEKSUALITEIT

Seksualiteit zit nog steeds in de taboesfeer, en dat kan het moeilijk maken over je seksualiteit te praten of een oplossing te zoeken indien je worstelt met een seksueel probleem. In ons HypnoseCentrum kan je terecht voor een open en objectieve aanpak.

Vaak is de oorzaak voor een seksueel probleem niet fysiologisch. Er kunnen tal van redenen zijn waarom er iets mis gaat op seksueel vlak. Vaak zijn die oorzaken; * zelfvertrouwen * zelfbeeld * schaamte * prestatiedruk * faalangst * stress * een overlijden of een verlies * een nare gebeurtenis in het verleden of een trauma * de geboorte van een kind

Indien je zeker bent dat er geen fysieke reden is die bijdraagt tot je seksuele probleem, kan hypnosetherapie een effectief middel zijn om je te helpen. Je kan in ons hypnosecentrum terecht voor:

– premature ejaculatie
– erectieproblemen
– impotentie
– geen zin in seks
– geen orgasme kunnen bereiken
– vaginisme

intimiteitsproblemen
Seksuele problemen zonder fysiologische oorzaak, zijn te verhelpen door middel van hypnose. Het is een waardige en stressvrije oplossing voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Het is een vorm van negatief gedrag, en ieder negatief gedrag kan met behulp van hypnose vervangen worden door een positief gedrag. Indien het probleem een andere oorzaak blijkt te hebben, zoals een traumatische gebeurtenis of een angst, pakken we de oorzaak van het probleem aan dankzij hypnose.

KAN HYPNOSE MIJ HELPEN?

Een angst of fobie zit diep geworteld in je onderbewustzijn, omdat het daar ook gecreëerd is. Wanneer je lijdt aan een fobie, sta je doodsangsten uit voor specifieke zaken of situaties. Vaak is die angst niet in verhouding met de reële dreiging die van de situatie of van het object uit gaat. Wanneer je last hebt van een fobie of een angst, kan dat je leven zuur maken. Om je angst om te zweten te behandelen, maken we gebruik van ons FobieStop™ programma. Met FobieStop™ halen we die angst voorgoed bij je weg. Het is veilig, eenvoudig en werkt onmiddellijk.

Indien je niet lijdt aan sociale angst of angst om te zweten, maar het een vervelende lichamelijke reactie is, kan hypnose je ook helpen om de oorzaak van dat zweten op te sporen en aan te pakken.

HOE GAAT ZO’N SESSIE IN ZIJN WERK?

Tijdens een FobieStop™ sessie overtuigen we je onderbewustzijn ervan dat je angst om te zweten niet langer nut heeft. Je onderbewustzijn neemt deze nieuwe overtuiging aan en dat zorgt ervoor dat je fobie verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je voelt je rustig en veilig, en situaties of zaken die vroeger een trigger waren, zijn dat nu niet langer.

Tijdens een hypnosesessie waarbij angst of fobie niet de oorzaak is van je zweten, gaan we op zoek naar de trigger of oorzaak van je zweten en vervangen we die vervelende reactie door een aangename reactie. Wat zou je graag ervaren in plaats van dat zweten? Met behulp van hypnose kunnen we een aangenamere reactie in de plaats van je zweten programmeren.