SEKSUALITEIT

Maak je afspraak in Aarschot, Antwerpen of Gent

SEKSUALITEIT

Seksualiteit zit nog steeds in de taboesfeer, en dat kan het moeilijk maken over je seksualiteit te praten of een oplossing te zoeken indien je worstelt met een seksueel probleem. In ons HypnoseCentrum kan je terecht voor een open en objectieve aanpak.

Vaak is de oorzaak voor een seksueel probleem niet fysiologisch. Er kunnen tal van redenen zijn waarom er iets mis gaat op seksueel vlak. Vaak zijn die oorzaken; * zelfvertrouwen
* zelfbeeld
* schaamte
* prestatiedruk
* faalangst
* stress
* een overlijden of een verlies
* een nare gebeurtenis in het verleden of een trauma
* de geboorte van een kind

Indien je zeker bent dat er geen fysieke reden is die bijdraagt tot je seksuele probleem, kan hypnosetherapie een effectief middel zijn om je te helpen. Je kan in ons hypnosecentrum terecht voor:

– premature ejaculatie
– erectieproblemen
– impotentie
– geen zin in seks
– geen orgasme kunnen bereiken
– vaginisme
– intimiteitsproblemen

Seksuele problemen zonder fysiologische oorzaak zijn te verhelpen door middel van hypnose. Het is een waardige en stressvrije oplossing voor mannen en vrouwen van elke leeftijd. Het is een vorm van negatief gedrag, en ieder negatief gedrag kan met behulp van hypnose vervangen worden door een positief gedrag.

Indien het probleem een andere oorzaak blijkt te hebben, zoals een traumatische gebeurtenis of een angst, pakken we deze oorzaak ook aan dankzij hypnose.