Shana Roomers – Hypnotherapeute – HypnoseTrainer 2019-01-11T13:38:14+00:00

Shana Roomers IHR

WIE IS DIT?

Shana wist al snel dat ze in de zorgsector terecht wou. De menselijke geest en werking interesseren haar al van jongs af aan. Aangezien hypnose op een snelle en efficiënte manier resultaten geeft, wist ze dat dit het pad was dat ze wou bewandelen.

Na haar opleiding tot hypnosecoach heeft ze zich verder gespecialiseerd in het werken rond trauma’s, angsten, en het aanpassen van gedragspatronen. Ook voor relationele en seksuele problematieken kan je bij haar terecht.

Naast haar werk met volwassenen is ze enorm geboeid door de wereld van het kind. Door haar creativiteit en verbeeldingsvermogen kan ze zich perfect inleven in de beleving van een kind. Om die reden is Shana de hypnosecoach bij uitstek in het behandelen van kinderen met gedrags- en leerproblemen. Bovendien behaalde Shana haar pedagogisch diploma om zo nog meer inzichten te krijgen en van daaruit zowel ouder als kind verder te kunnen helpen.

Shana’s persoonlijke inbreng leidde tot de ontwikkeling van uiterst effectieve methodes. “Ik probeer altijd het globale plaatje te bekijken, om zo de problematiek vanuit een nieuw perspectief te kunnen benaderen!”

Haar directe manier van werken, zorgt voor een snelle en efficiënte aanpak. Zit je met iets? Laat het niet hangen, pak het aan!

Je kan zowel in Antwerpen als Aarschot bij haar terecht.

Opgelet: Indien je een afspraak wenst in Antwerpen, kan dit enkel via aanvraag. Je kan mailen naar shana@hypnosecentrum.be en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het verdere inboeken van je afspraak.

Hypnosetherapeut
HypnoseCentrum België

Specialisaties

Emoties, traumaverwerking, kinderhypnose, gedragspatronen (tics, roken, hypnoslim,..) , depressie, zelfvertrouwen en stress.

MEER INFORMATIE

  • Internationaal Register Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd door WLM Hypnosis USA (Jeffrey Stephens)
  • Certified Direct Hypnotist
  • Certified Children Hypnotist
  • Life Coach
  • Proud member of the International Order of Master Hypnotists