Bekend van:

Internationaal Succesprogramma gecreëerd door onze zaakvoerder.

Definitief Rookvrij met Stop4Ever Together™

Je Bent Niet Alleen:

Tijd om Samen Definitief Rookvrij te Worden

Met Levenslange Terugkomgarantie.

Ben jij iemand die…

  • Vaak probeert te stoppen maar steeds weer die sigaret oppakt?
  • Struikelt over de hindernissen zoals ontwenningsverschijnselen?
  • Openstaat voor nieuwe aanpakken zoals hypnose om nu echt afscheid te nemen van die sigaret?

Dan ben je niet alleen! Met Stop4Ever Together™ tackelen we dit samen!

Stop4Ever Together™ is een revolutionair groepsprogramma dat hypnotherapie gebruikt om jou en je lotgenoten te helpen de rookgewoonte te doorbreken. Het is een betaalbare, duurzame methode om je stopdoelen te bereiken en die ook echt vol te houden – nu met levenslange terugkomgarantie.

Hoe werkt het?

Stoppen met roken is niet alleen jouw strijd, het is iets wat velen ervaren. En net zoals jij worstelt je onderbewustzijn met het label ‘ROKER’, wat leidt tot ontwenningsverschijnselen en moeilijke momenten. In onze groepssessie herprogrammeren we samen jouw onderbewustzijn. We zetten de focus op ‘NIET-ROKER zijn’, als de beste, veiligste en gezondste keuze voor jou. Wanneer je dit diep van binnen accepteert, word je een tevreden NIET-ROKER en dat zonder gedoe!

Het Online Groepsprogramma: Gemakkelijk, Betaalbaar en Effectief

Met Stop4Ever Together™ hoef je niet meer solo de strijd aan te gaan. Het is een online programma, wat betekent dat je kunt deelnemen vanuit het comfort van je eigen huis.  Het toffe aan dit programma? Het is niet alleen goedkoper dan 1-op-1 sessies, maar je krijgt ook nog eens extra materiaal! Zoals twee unieke Audiohypnose MP3’s en een EFT-instructievideo om eventuele moeilijke momenten te tackelen. En hey, als je ooit voelt dat je nog een boost nodig hebt, kun je gratis opnieuw deelnemen dankzij onze levenslange terugkomgarantie.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij Stop4Ever Together™ 

en wordt samen met anderen een tevreden NIET-ROKER!

🌟 Op zoek naar een 1-op-1 ervaring? 🌟

Naast onze effectieve groepssessies bieden we ook individuele sessies aan 

voor diegenen die een nog specifiekere aanpak wensen.

Klik hier voor meer info

Al ruim 10 jaar ondersteunen we mensen in hun transitie naar blijvende niet-rokers. Bekijk de video voor een persoonlijke getuigenis.

Krachtige HypnoseSessie

Tijdens onze Stop4Ever Together™ groepshypnosesessies zetten we een unieke techniek in die ervoor zorgt dat zelfs een groepssetting net zo persoonlijk aanvoelt als een 1-op-1 sessie. Je krijgt bovendien een instructievideo om je perfect voor te bereiden op de sessie. Met deze aanpak spreken we direct je onderbewustzijn aan en motiveren we je voor je nieuwe, blijvende status als niet-roker. Hoewel je deel uitmaakt van een groep, is de ervaring intens persoonlijk en afgestemd op jouw individuele behoeften.

Een programma met een bewezen en doeltreffende aanpak

Stop4Ever Together is het geesteskind van onze zaakvoerder Rob De Groof. Dit wereldwijd toegepaste succesprogramma heeft al talloze schitterende resultaten geboekt. Bij ons ben je dus rechtstreeks bij de bron.

AudioHypnose MP3 als ondersteuning

Na de sessie ontvang je tevens enkele audiohypnose MP3's voor voortdurende ondersteuning. Er zit zelfs een speciale versie bij voor tijdens je wandelingen!

Het verhaal van Dirk...

Jarenlang, als 40-jarige vader van drie, was roken mijn zwakke plek. Ondanks verschillende pogingen om te stoppen, verviel ik telkens in oude gewoonten. De drang naar een sigaret was vaak overweldigend, en het idee om permanent een niet-roker te zijn, leek onbereikbaar. Totdat ik kennismaakte met het Stop4Ever programma.

Het begon allemaal met een intakegesprek met een deskundige hypnotherapeut. Tijdens de sessie legde hij de nadruk op het herdefiniëren van mijn onderbewustzijn. Het duurde niet lang voordat ik voelde dat mijn verlangen naar nicotine sterk afnam, en situaties die voorheen rooktriggers waren, werden nu gemakkelijk hanteerbaar.

Met de hulp van Stop4Ever zag ik mezelf transformeren naar een trotse niet-roker. De momenten met mijn gezin, ongestoord door rookpauzes, werden waardevoller. En het mooiste? Deze transformatie voelde natuurlijk aan, zonder het gevoel iets op te geven. Het weten dat ik altijd terug kon voor ondersteuning, bood een comfort dat het proces vergemakkelijkte. Absoluut een aanrader!

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Goede vraag! Online hypnotherapie in een groep werkt verrassend vergelijkbaar met individuele sessies, en ja, het is perfect veilig. We maken gebruik van een speciale techniek die het mogelijk maakt om iedereen tegelijkertijd in een diepe staat van hypnose te brengen. Maar hier komt het unieke deel: hoewel het een groepssessie is, gebruiken we een aanpak waarmee we ieders onderbewustzijn toch individueel aanspreken.

Dit betekent dat je, ondanks dat je deel uitmaakt van een groep, een zeer persoonlijke ervaring zal hebben die is afgestemd op jouw eigen behoeften en doelen. Dus je krijgt de voordelen van zowel een groepsdynamiek als een persoonlijke behandeling. Handig toch?

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

Garanties zijn in de therapeutische wereld altijd lastig, en dat geldt ook voor onze groepssessies. Maar weet je wat het mooie is? Stop4Ever Together™ biedt een levenslange terugkomgarantie. Dus mocht je na de groepssessie voelen dat je nog wat extra steun nodig hebt, dan kun je kosteloos aan een volgende groepssessie deelnemen. We staan voor je klaar om je te helpen je doel van een rookvrij leven te bereiken en vast te houden.

Start Nu: Word Lid van Stop4Ever Together™

Ons Team
Rob-square-1-1-1-1-1.webp
Shana2-1-1-1-1-1-1.webp
Ontwerp-zonder-titel-40-1-1-1-1-1.webp
Foto-Katleen-e1598528384271-1-1-1-1-1.webp
2-2-1-1-1-1.webp