Bekend van:

Internationaal Succesprogramma gecreëerd door onze zaakvoerder.

Definitief Rookvrij met Stop4Ever

Ontdek de Kracht van Hypnose & Geniet van een Levenslange Terugkomgarantie!

Ben jij iemand die…

  • Al meerdere malen heeft geprobeerd te stoppen met roken?
  • Telkens hervalt door o.a. lastige ontwenningverschijnselen?
  • Openstaat voor alternatieve methoden zoals hypnose om eindelijk die sigaret vaarwel te zeggen?

Dan is Stop4Ever de oplossing voor jou!

Stop4Ever is een doorbraakprogramma dat hypnotherapie inzet om je relatie met roken te transformeren. Het biedt een duurzame oplossing om je stoppen-met-roken doelen te bereiken en voor altijd vast te houden.

Hoe werkt het?

Als je plotseling stopt met roken, maak je een bewuste keuze. Maar je onderbewustzijn, gevormd door jarenlange verslaving, blijft de ‘ROKER’-status behouden. Dit leidt tot ontwenningssymptomen zoals irritatie, aanhoudende verlangens en een gevoel van verlies. Met hypnose herprogrammeren we je onderbewustzijn naar de overtuiging dat je een NIET-ROKER wilt zijn, omdat dit de beste, veiligste en gezondste keuze is. Wanneer je onderbewustzijn dit accepteert, word je een tevreden NIET-ROKER, vrij van ongemakken.

Gratis informatiegesprek

We begrijpen dat stoppen met roken een grote stap is. Daarom nodigen we je uit voor een gratis informatiegesprek van 15 minuten. Zo ontdek je hoe ons programma jou kan ondersteunen om definitief als niet-roker door het leven te gaan.

Al ruim 10 jaar ondersteunen we mensen in hun transitie naar blijvende niet-rokers. Bekijk de video voor een persoonlijke getuigenis.

Krachtige HypnoseSessies Op Jouw Maat

Tijdens onze hypnosesessies maken we gebruik van zeer krachtige technieken om jouw onderbewustzijn te overtuigen van je nieuwe doel: "blijvend een niet-roker zijn". De sessies zijn steeds aangepast aan jouw behoeften en zijn dus zeer sterk gepersonaliseerd.

Een programma met een bewezen en doeltreffende aanpak

Stop4Ever is het geesteskind van onze zaakvoerder Rob De Groof. Dit wereldwijd toegepaste succesprogramma heeft al talloze schitterende resultaten geboekt. Bij ons ben je dus rechtstreeks bij de bron.

AudioHypnose MP3 als ondersteuning

Na de sessie ontvang je tevens enkele audiohypnose MP3's voor voortdurende ondersteuning. Er zit zelfs een speciale versie bij voor tijdens je wandelingen!

Het verhaal van Dirk...

Jarenlang, als 40-jarige vader van drie, was roken mijn zwakke plek. Ondanks verschillende pogingen om te stoppen, verviel ik telkens in oude gewoonten. De drang naar een sigaret was vaak overweldigend, en het idee om permanent een niet-roker te zijn, leek onbereikbaar. Totdat ik kennismaakte met het Stop4Ever programma.

Het begon allemaal met een intakegesprek met een deskundige hypnotherapeut. Tijdens de sessie legde hij de nadruk op het herdefiniëren van mijn onderbewustzijn. Het duurde niet lang voordat ik voelde dat mijn verlangen naar nicotine sterk afnam, en situaties die voorheen rooktriggers waren, werden nu gemakkelijk hanteerbaar.

Met de hulp van Stop4Ever zag ik mezelf transformeren naar een trotse niet-roker. De momenten met mijn gezin, ongestoord door rookpauzes, werden waardevoller. En het mooiste? Deze transformatie voelde natuurlijk aan, zonder het gevoel iets op te geven. Het weten dat ik altijd terug kon voor ondersteuning, bood een comfort dat het proces vergemakkelijkte. Absoluut een aanrader!

Veelgestelde Vragen

Hypnotherapie is een vorm van therapie die hypnose, een tranceachtige staat van intense focus gebruikt om mensen te helpen positieve veranderingen in hun leven te maken.

Tijdens hypnotherapie wordt een persoon begeleid naar een staat van diepe hypnose en gerichte aandacht. In deze staat is een persoon meer open voor positieve suggesties en kan hij of zij toegang krijgen tot hun onderbewustzijn, waar negatieve gedachten en gedragingen opgeslagen kunnen zijn. De hypnotherapeut kan vervolgens suggesties doen om de persoon te helpen zijn of haar uitdagingen te overwinnen en positieve veranderingen te maken.

Ja, iedereen die hypnose wil ervaren kan ook in hypnose gaan. Sommige mensen gaan intenser en dieper in hypnose dan anderen, maar dat is normaal en heeft geen invloed op het eindresultaat.

Garanties zijn moeilijk te geven in de therapeutische wereld en wij zijn daarop geen uitzondering. Echter, ons programma biedt wel een terugkomgarantie. Mocht je behoefte hebben aan verdere ondersteuning, dan kun je altijd een vervolgsessie inplannen bij je hypnotherapeut

"Ervaar de kracht van hypnotherapie en begin je reis naar een gezondere jij"

Ons Team
Rob-square-1-1-1-1-1.webp
Shana2-1-1-1-1-1-1.webp
Ontwerp-zonder-titel-40-1-1-1-1-1.webp
Foto-Katleen-e1598528384271-1-1-1-1-1.webp
2-2-1-1-1-1.webp