• Voel je je angstig, gespannen of gestresst? Dan is deze audiohypnose voor ontspanning iets voor jou. Hypnose is het ideale middel om stress te verminderen en onder controle krijgen. Wil je graag genieten van een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning? Bestel dan onze audiohypnose ontspannen, en drijf heerlijk weg. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in een comfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Ben je constant aan het twijfelen aan jezelf. Hak je geen knopen door en mis je daardoor vele kansen. Aarzel je om beslissingen te nemen omdat "het waarschijnlijk toch niet gaat lukken". Dan is het tijd om iets aan je faalangst te doen. Deze audiohypnose MP3 gaat je daar bij helpen. De speciale hypnosetechnieken en de aangepaste suggesties gaan ervoor zorgen dat je op een goede, bewuste en doordachte manier stappen kan ondernemen om je doelen te bereiken. Je gaat minder stilstaan bij wat er allemaal kan mislopen, je gaat het allemaal wat positiever bekijken, zonder dat je daardoor ondoordachte beslissingen neemt.  
 • Lig je een hele nacht te woelen? Zie jij alle uren van de klok terwijl je in bed ligt? Vind je het moeilijk in slaap te vallen, of slaap je heel licht? Word je vaak wakker ’s nachts? Dan kan deze audiohypnose beter slapen je helpen. Dankzij deze audiohypnose word je heerlijk ontspannen, waardoor je gauw in slaap valt, en slaap je ontspannen de nacht door. Wil jij graag van die slapeloze nachten af, en die nachtrust krijgen die je zo verdient? Bestel dan gauw onze audiohypnose beter slapen. Beluister deze opname wanneer je in bed ligt en val in een diepe, natuurlijke slaap. Na enkele weken zal je merken dat je de opname zelfs niet meer nodig hebt. Dankzij deze audiohypnose val je vanzelf in slaap, en word je ’s morgens uitgerust en vol energie wakker. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in een comfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Stoppen met roken is geen makkelijke klus. Je hebt last van ontwenningsverschijnselen, een slecht humeur, of gewichtstoename. Daarbij bestaan er wel honderd behandelingen, die zijn vaak duur en ineffectief. Hypnotherapie is anders, omdat het van jou geen ex-roker maakt, maar een niet-roker. Daardoor is hypnotherapie de beste manier om van rookverslaving af te raken. Bestel vandaag nogonze audiohypnose stoppen met roken, en word een niet-roker. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in eenncomfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Suiker... lekker maar oh zo ongezond. Vandaar dat het ook een echt monster is. We beseffen allemaal dat minderen met suiker de enige goede oplossing is, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe vaak heb je jezelf al overtuigd om minder suiker te eten of sterker nog om suikers zo goed als helemaal uit je dieet te schrappen. Om dan voor de zoveelste keer op te geven, simpelweg omdat je onbewust blijft verlangen naar zoet! Deze audiohypnose zal je helpen om dit kunnen vol te houden door het verlangen naar suiker of zoetigheden sterk te verminderen. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in een comfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Je streefgewicht lijkt vaak een verre, moeilijk bereikbare droom. Misschien lukt het je om af te vallen, maar vliegen de kilo’s er na je dieet in een mum van tijd weer aan. Of lijk je net bij te komen terwijl je op dieet bent. Deze audiohypnose vermageren is een hypnosesessie die jou helpt om gewicht te verliezen. Deze audiohypnose helpt je om blijvend af te slanken, en geeft geweldige resultaten in combinatie met een gezonde levensstijl. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in een comfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Een overmaat aan stress of een onvermogen om met stress om te gaan kan negatieve gevolgen hebben voor je emotionele en fysieke gezondheid. Je kan lijden onder een verminderd concentratievermogen, prikkelbaarheid, slapeloosheid, negatieve gedachten, spierspanning, hoofdpijn, en nog meer nare gevolgen dankzij spanning. Wil jij je graag de hele dag ontspannen voelen? Dan is onze audiohypnose weg met stress zeker iets voor jou. Gebruik bij voorkeur een hoofdtelefoon voor het beluisteren van deze sessie, zet jezelf in een comfortabele positie en zorg ervoor dat je even niet wordt gestoord. Je bereikt het beste resultaat als je deze opname regelmatig beluistert. Beluister de opname zeker iedere dag gedurende de eerste 14 dagen.
 • Comfy Massagekussen Comfy Massagekussen

  Het kussen is toepasbaar:

  – Onder de voeten – Onder kuiten en bovenbenen, bij vermoeide benen – Onderrug en schouders, bij stijfheid of spanning – Onder het hoofd aan de andere kant, dan waar het massagesysteem zit, voor ontspanning Er zijn een tweetal massages te selecteren, linksom en rechtsom. Qua gevoel zijn dit verschillende massages. Ook zijn de hoezen los verkrijgbaar (zie het kopje Comfy hoezen).

  Specificaties

  Energieverbruik 20 watt Gewicht 1500 gram Maten 400 x 120 x 400 mm Stroom input DC 12V 220V (met adapter)
 • Sale!

  Examenstress

  12,95
  Heb je last van stress voor of tijdens een examen? Heb je daardoor mindere resultaten of zelfs black-outs? Deze audiohypnose MP3 helpt je om met meer vertrouwen naar een examen toe te leven en zo je volledige potentieel te benutten. 
 • Hypnose Tripel Hypnose Tripel
  Hypnose Tripel, gebrouwen door Microbrouwerij Den Triest voor HypnoseCentrum.be. Gebrouwen met water, hop, gist en gerstemout. Alc. 8% vol Statiegeld: 0.2 euro

Titel

Ga naar de bovenkant