Een goede nachtrust is belangrijk en dat begint met je slaaphygïene

Slaap: Essentieel voor lichaam en geest

Een goede slaaphygiëne draagt bij aan een goede nachtrust en zorgt ervoor dat we elke dag normaal kunnen functioneren. Maar wat is een goede slaaphygiëne eigenlijk? De term verwijst naar een reeks gezonde gewoonten die je vermogen om in slaap te vallen én je diepe slaap verbeteren.

Een Blij Bed

Maak je slaapplek zo knus en comfortabel mogenlijk.

Keep it Cool

Een goed verluchte slaapkamer met een temepratuur rond 18°C is ideaal.

 
Slapen en Seks

Gebruik de slaapkamer enkel voor slapen of intimiteit met je partner.

Verzorg je Bioritme

Probeer in de mate van het mogelijke rond hetzelfde tijdstip te gaan slapen en op te staan.

Slaapritueel

Bouw elke avond een gewoonte in dat je lichaam herkent en koppelt aan het slapengaan. Dit kan voor iedereen verschillend zijn. Bv: stretchen, yoga-oefeningen, buikademhalingen, neem een warm voetenbad, gebruik geur om te ontspannen (lavendel).

AudioHypnose - Beter Slapen

Ervaar je onrustige nachten vol woelen? Heb je moeite om in slaap te vallen en lig je vaak wakker? Onze audiohypnose “Beter slapen” kan de oplossing zijn die je zoekt. Vind ontspanning door deze audiohypnose, zodat je snel in slaap valt en rustig de nacht doorslaapt.


Verlang je naar een diepe, ononderbroken nachtrust? Bestel dan nu onze audiohypnose “Beter slapen” en zeg vaarwel tegen slapeloze nachten.

Wat kan een HypnoSleep voor jou betekenen?

Als je een verstoorde nachtrust hebt, wat het probleem ook is, dan moet je onderbewustzijn iets anders als jezelf willen. Op bewust vlak wil jij natuurlijke genieten van een gezonde nachtrust zoals de natuur het bedoeld heeft. Je kan je onderbewustzijn echter niet zo makkelijk overtuigen van het feit dat het “wakker liggen” of “slecht slapen” proces dat misschien al enkele jaren draait niet langer datgene is wat het beste is voor jou. Voor de sessie bespreekt onze hypnotherapeut met jou wat nu juist het probleem is. Lig je uren te piekeren voor je in slaap valt? Slaap je niet door? Slaap je onrustig? Of wat dan ook je slaapprobleem is. Er wordt soms ook gekeken naar wat dat doet met je leven, met andere woorden welke negatieve gevolgen heeft dit voor jou, je leven (zowel professioneel, familiaal als sociaal) en je omgeving. 

We bespreken welke voordelen je zou hebben wanneer je de perfecte nachtrust hebt b.v: uitgeslapen zijn, meer energie, telkens klaar om een nieuwe dag te beginnen of beter geconcentreerd zijn. Wanneer we een duidelijk beeld hebben van wat de huidige situatie is en van wat je daarvoor in de plaats wil, gaan we aan de slag. Zodra je in hypnose bent, heeft de hypnotiseur als ware een rechtstreekse lijn met je onderbewustzijn. Zo kunnen we een bestaande programmatie overschrijven met de nieuwe gewenste doelen, in dit geval een perfecte nachtrust. Je onderbewustzijn is nu op de hoogte gesteld van het nieuwe doel en gaat alle veranderingen maken die nodig zijn om er voor te zorgen dat je op de snelste en veiligste en meest gezonde manier je doel bereikt. 

Na de sessie gaat je onderbewustzijn aan de slag, hoeveel tijd je onderbewustzijn echter nodig heeft nodig heeft voor het maken van veranderingen kunnen we je niet vertellen. De ene persoon merkt de volgende nacht al merkelijke veranderingen, bij andere loopt het eerder geleidelijk en merken ze niet direct ingrijpende veranderingen aan hun slaappatroon. het is echter heel belangrijk dat je je onderbewustzijn de tijd geeft om de nodige veranderingen te maken. Soms zijn er onderliggende problemen die opgelost moeten worden… en dat kan iets meer tijd vragen.

Comments are closed.